Regulament concurs - ianuarie 2015

Pentru a participa la concursul de pe site-ul www.hainepentrufete.ro trebuie sa inscrieti pe site o adresa de e-mail activa pana in data de 31 ianuarie 2015. Dupa ce ati introdus adresa de e-mail  aceasta va fi inscrisa automat in concurs primind in sistemul nostru un numar.

Castigatorul va fi desemnat prin generarea aleatoare prin www.random.org a unui numar ce corespunde unei adrese de e-mail.

Aceea este adresa de e-mail castigatoare, iar persoana care a trimis email de pe ea este castigatorul premiului. Castigatorul va fi auntat pe respectiva adresa de email.

Numele castigatorului  va fi facut public  pe data de 01.02.2015 pe site-ul www.hainepentrufete.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/hainepentrufete.ro


Premiul consta intr-un Parfum Christian Dior  - J'Adore Eau si o Rohie neagra din dantela (daca rochia din imagine nu mai exista pe stoc sau nu este o marime pe care castigatoarea o doreste se poate schimba cu un alt produs similar in valoarea de maxim 400 lei )
-------------------------------------------
Castigatoarea unui Parfum Christian Dior - J'Adore Eau si unei Rochii neagre din dantela este Andreea Elena Roncea adresa de email corespondenta numarului 785.