Rochii de la Helen Boutique


Sunt o impatimita a shoppingului online. Imi place sa am haine pana la refuz si chiar daca nu am ocazii sa cumpar ceva nou mi le creez singura. Am facut recent o iesire cu prietenii pentru o aniversare, iar asta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am dorit o rochie noua. Am colindat magazinele unul cate unul, dar majoritatea imi depaseau bugetul sau nu aveau ceva sa-mi placa. Asa ca am trecut la research online. Printre multimea de linkuri mi-a aparut si unul nou: rochii online Helen boutique .
Am deja cateva site-uri salvate in bookmarks. Nu credeam ca acesta are ceva nou sau nemaivazut. Cu toate astea am zis sa-i dau o sansa. In fond eu doream o rochie, ei doreau sa vanda din moment ce erau listati de google. Am dat click pe link si sa inceapa distractia: aia nu, aia e prea rosie, aia e prea verde, aia e prea neagra. Practic imi cautam singura un motiv sa nu-mi cumpar nimic. Am inchis site-ul si l-am redeschis cu o nota mai optimista. Eram decisa sa-mi gasesc o rochie diferita de ce port eu, nu neagra pentru ca am destule si in nici un caz sa nu arate kitch.

Dupa vreo ora de cautat m-am decis asupra unei rochii rosii, cu spatele gol, ceva dantela. Exact cum vroiam. Diferit fata de ce port. Ei bine am ales marimea am apasat click si am asteptat. Pentru ca plasasem comanda pana-n ora 16.00 a doua zi am primit si rochita. Am probat-o. Nu parea ceva exact pe gustul meu. Si dantela, si spate gol, dar era cazul sa-i dau o sansa. In fond imi doream sa-mi schimb stilul si sa incerc ceva nou, nu?
A venit si momentul adevarului. Alesesem bine sau nu? Ei bine, in momentul in care am intrat in restaurant vedeam privirile celorlalti. Oare ceva nu era bine? Cand am ajuns la masa noastra mi-am dat seama ca facusem alegerea perfecta. El ma privea pe furis, iar prietena mea imi spusese ca-mi admira curajul din moment ce de fel nu purtasem vreodata rosu.
Acum nu-mi mai ramane decat sa astept o noua ocazie pentru noua rochie ce o voi comanda. In fond ocazii se gasesc. Rochii sa fie. Iar la HelenBoutique.ro am gasit modele normale, care sa nu para kitch, iar preturile sunt mai mult decat accesibile. Contrar a ceea ce am patit inainte la shoppingul online nu am fost dezamagita atunci cand a venit momentul confruntarii dintre produsul finit si poza initiala. Produsul era identic cu cel din poza, poate singura diferenta era ca pe mine se aseza ceva mai bine.

Daca nu ma credeti pe cuvant va recomand sa accesati si pagina lor de facebook. Va puteti forma o parere si din pozele clientelor imbricate in produsele marca Helen Boutique. Spor la shopping!