Calatorie in timp













De curand a avut loc prima ediție a expoziției de mașini de epocă în cadrul evenimentului MS CLASSIC CARS. Evenimetul a fost organizat în Parcul Muncipal din Târgu-Mureș, care – după părerea mea – a fost de mare success.
Un eveniment de neuitat pentru mine. Îmi place să trăiesc în prezent, dar de foarte multe ori mă gandesc oare cum era în acea vreme?
Îmi doream foarte mult să văd, să dau timpul înapoi, să retrăiesc poveștile auzite de la vârstnici... Cum încep ei orice poveste: "pe vremea mea"… Eram fascinată să ascult aceste povești și chiar am învățat foarte mult din ele.



Amintindu-mi de acestea, am reușit să mă simt ca o divă din anii '60. Mașinile, lângă care stăteam îmbrăcată cu rochițe semnate de designerul Máthé Annamária au accentuat atmosfera.
In fiecare zi din cele trei am purtat altă rochiță, care au fost asigurate de magazinul Style Mile, fiind creațiile lui Máthé Annamária.
Designul rochițelor s-a încadrat în perioada anilor `30 și `70,  și erau în perfectă ambianță cu stilul mașinilor mai vechi.

De mult vroiam să port rochițe de epocă, dar nu am avut ocazia, iar acum am fost foarte bucuroasă, deoarece echipa Style Mile mi-a împlinit visul.



autor: Man Henrietta