Arta de a fi o doamna

De-a lungul timpului, arta de a fi o doamna s-a pierdut in stradania femeii de a deveni independenta, directa si o supravietuitoare in aceasta lume, unele dintre noi am scăpat din vedere recompensele pe care le poate aduce o lady. Nu devii o doamna prin simplu fapt ca esti femeie.
Aceasta stie ca autoeducatia pe toate domeniile ii conferă forța de a deveni o femeie realizată si eleganta. Ea va sti ca nici îmbrăcămintea  nici banii pe care ii poseda nu ii vor aduce satisfactie in viata, deoarece stie ca frumusetea si bogatia sunt trecătoare, insa caracterul reflecta măsura in care o vor aprecia ceilalți ca persoana.
O doamna va fi mereu atenta la propriul comportament pentru ca ea va sti ca orice contact cu lumea lasa o impresie de neșters.
Îmbrăcămintea unei doamne la un eveniment va depinde de persoanele prezente acolo.

Unele femei considera ca nu s-ar putea deplasa nicăieri fara o poseta, punându-si in ea aproape orice, pe cand altele considera ca posetele sau gentile sunt obiecte care mai mult le încurca si le limitează libertatea de miscare. Exista insa unele reguli de bun simt pe care atat o doamna cat si o femeie trebuie sa țină cont de poseta sau geanta in funcție de ocazie, pentru ca poseta reflecta personalitatea si atitudinea de cele mai multe ori, alaturi de mici accesorii fine.  Purtarea unei poșete de bun gust care se asorteaza cu îmbrăcămintea, conferă unei doamne incredere in sine atunci cand stie ca ținuta ei este impecabila.

Trebuie să începem să gândim ca femei adevărate, cred că cea mare greşeală pe care o facem, noi, femeile, e aceea că depindem tot timpul de altcineva, iar de cele mai multe ori încrederea si fericirea noastra are un nume. Depindem, avem nevoie de apreciere. Trebuie să renunţăm la atatea vise şi să ne creăm viaţa aşa cum ne-o dorim, pentru ca mai întâi de toate, o lady este realista !

autor: Madalina J.