Femeile, fapturi de neînțeles?

Femeile, fapturi de neînțeles? Daca altadata femeia era dependenta de barbat, aflam ca astazi lucrurile nu mai sunt asa.
Fragile si sensibile, dar si cu o latura puternica. Astazi, suntem cheia  in majoritatea solutiilor, orice efort merita sacrificii si fiecare lovitura a întărit femeia de astazi.

Suntem înnebunite dupa cumparaturi  si ne place atunci cand primim afectiune, nu ne place sa fim singure si neadmirate. Din viata noastra nu lipsesc prietenele, ne place sa povestim de la bârfe, sfaturi, la mancare si haine.


Suntem diferite in conceptia bărbaților, pentru unii materialiste, pt altii misterioase. Sunt barbati care consideră că femeile umblă singure pe stradă doar pentru a fi agățate, că altfel ar sta pe acasă sau ar umbla numai lângă un bărbat. Pentru unii bărbați si asta este un lucru de neînțeles.


Gândim un lucru dar spunem altceva, din cauza ca ne temem ori credem ca poate nu e bine sa o spunem, astazi suntem pline de viata, maine nu iesim din casa, astazi totul prinde culoare, maine o multitudine de ganduri profunde ne domina, astea suntem, cu toate astea, ei au nevoie de noi, iar noi de ei pentru ca nu suntem făcute sa fim singure. O femeie poate dori un bărbat puternic în viaţa ei, dar în acelaşi timp vrea să se simtă independentă. O femeie vrea atenţie, dar vrea să pară că nu are nevoie de atenţia nimănui. O femeie poate trece prin zeci de stări intr-o zi, fapt fiind neînțeles de catre barbati.

Trăim într-o lume modernă şi în permanentă schimbare, noi tendinte, aceste schimbări de multe ori ne impun să ne schimbăm, să ne adaptăm şi noi.

autor: Madalina J.