Femeia si increderea in sine


Se stie ca toate femeile care au facut acest lucru duc o viata mai frumoasa si mai fericita.
Draga femeie, nu poti avea incredere in tine însuți daca nu te iubesti in primul rând tu însuți pentru ca nu poti iubi pe nimeni cu adevarat daca nu te iubesti tu pe tine, iar asta duce catre nefericirea sufletului.

Increderea in sine reprezinta unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le detii. Din cauza unei singure persoane, ajungi sa-ti pierzi increderea in tine si in celelalte. Trebuie sa iti dai o mai mare importanta, sa ai grija de tine si sa nu iti mai sacrifici fericirea ta pentru a celorlalti, pentru ca nu vei putea face pe nimeni fericit daca fericirea nu vine din interiorul tau, nu vei aduce zâmbete in jurul tau si nici nu vei atrage viata fericita, ceea ce simti in interior atragi in exterior, deci ai grija, de tine depinde viata ta.


Nu uita ca esti FEMEIE !

Nu te aprecia la un nivel mai mic decat ar trebui, nu te multumi cu puțin cand meriti atat de multe lucruri bune.
In viata trebuie sa inveti sa pierzi, dar înfrunta cu curaj toate obstacolele care iti vin in cale. Daca intradevar simti ca ai gresit cu ceva si esti nemultumita de tine, atunci apuca-te si lucreaza cu tine insuti pentru a te aduce in punctul in care iti doresti sa fii, cu siguranta vei reusi.




Esti femeie, fii independenta.

O femeie independenta financiar este o femeie foarte increzatoare in ea, făcând ce dorește fara sa ceara nimănui. Shoppingul fiind o terapie pentru multe dintre noi. Ocupa-te cat mai mult de dezvoltarea carierei tale pentru a ajunge sa fii independenta financiar.

Cu cat practici mai mult un lucru si iti iese mai bine, cu atat increderea in sine creste. Increderea in sine nu este altceva decat suma unor mici succese repetate. Oamenii din jur sunt foarte diferiti, cu necesitati diferite si cunostinte variate. Ar trebui sa nu ne temem sa fim curajoase, sa nu ne temem de afirmare.

autor: Madalina J.