Arta feminitatii

De ce o arta? Pentru că Feminitatea este cel mai preţios har cu care vii în această viaţă. Cel mai preţios dar pe care îl ai de oferit pe parcursul vietii.
Atunci  când îţi asumi rolul de Femeie plină de sensibilitate şi iubire, multe din problemele cu care te confruntai pur şi simplu încep să dispară, pentru ca, intr-un final, Primești ceea ce oferi.
Nu toate femeile reușesc sa inteleaga aceasta arta...cum nu toti barbatii reușesc sa descopere o astfel de femeie. Exprima-ti feminitatea naturala, venită din interior pura si sincera, poleita cu iubire nu cu aur...


Conteaza mult ce vrea o femeie, dar mai ales sa stie ce vrea, fiecare alegem cum sa fim, insa daca alegi feminitatea poleita cu aur nu te astepta langa la un barbat plin de iubire, nu e firesc, sa ai peretentii de la altii inseamna sa incepi cu pretenții de la tine ! Prima formă de iubire trebuie să fie aceea de sine, numai din acest punct se pot naşte celelalte feluri de iubire. În clipa în care te vei accepta aşa cum eşti, vei deveni frumoasă.

Atunci cand te privesti in oglinda, admira ceea ce ai, frumusetea din ochii tai, care au vazut atat de multe, zâmbetul buzelor tale, forta inimii tale, care a iubit atat de mult sau a suferit atat de mult, care a fost poate zdrobită, refăcută si distrusă iar...insa tot acolo..privește toate aceste lucruri si vei avea mai multa incredere in tine, te vei autocunoaste si singura iti vei motiva psihicul spre adevarata Frumusețe..
Iubeşte-ţi propriul suflet şi nu vei mai tânji mereu după suplimente de iubire. Femeia este cea care poate schimba soarta lumii. Este cea care poate face ca raiul să fie pe Pământ, ca frumusețea și armonia să fie aproape de noi și printre noi.

Urmează replica celebrului Simone de Beauvoir : " Nu te naști femeie, ci devii femeie " !

autor: Madalina J.