Femeia singura



Refuza să fii femeia dependentă de un bărbat sau de o relație. Esti o femeie pretențioasa, pentru ca stii sa te apreciezi la standardele tale.
Sunt diferite motive care împing femeile intr-o relatie care mai devreme sau mai tarziu realizează ca e una nedorita iar apoi realizează ca viata nu e cea care o doreau sau o visau. Nu te grabi in alegeri ! Cunoaste, explorează, socializează si daca va fi pentru tine, va veni, fara prea multe eforturi din partea ta. Tin sa cred ca ce e pentru tine tot la tine va ajunge, ca oamenii se vor intalni exact in locul care trebuie si cand trebuie.

Nu sunteti singure pentru că nu ar vrea nimeni.
Sunteti singure pentru că va Permiteți asta. Aratati mai bine decât multe femei mai tinere și poate castigati mai bine decât mulți bărbați, de-asta sunteti singure. Mai sunteti singure pentru ca sunteti inteligente. O femeie inteligenta vrea un barbat care stie ce vrea de la viata, nu o sa ocupe nici locul mamei nici a unei profesoare, ci are nevoie de siguranta, n-are nevoie de un barbat pentru sfaturi
Sunt multi oameni catre judeca fara sa cunoască si critica fara sa înțeleagă, dar atata timp cat tu esti împăcată cu tine, vorbele sa treaca pe langa tine, pentru ca multi nu inteleg diferența intre singura si nefericita.
Nu este suficient o haina scumpa sau un parfum de calitate, inteligenta femeii se descoperă prin Cunoașterea sufletului, Înțelegerea si siguranţa de sine, de aici pleaca totul pentru ca bărbații preferă o femeie cu aceste calităţi, fiindcă ele n-au nevoie să fie complimentate la tot pasul, iar majoritatea dintre ei prefera o relatie relaxanta si confortabila.


Nu uita Draga femeie ca nu trebuie sa disperi daca au trecut luni sau chiar ani iar tu nu ai inca pe nimeni, stii exact pe cine astepti si ce fel de barbat ai nevoie in viata ta, deci nu te lega de un barbat doar pentru ca a trecut prea mult timp, asteapta si ce e mai bun pentru tine va veni !


autor: Madalina J.