Suntem Ready pentru un nou anotimp

Din pacate a trecut repede sezonul cald, rochitele si culorile vii ale verii. A venit anotimpul rece, insa nu este un motiv pentru a ne închide si noi outfitul in culori sumbre, deoarece exista si in anotimpul rece un pastel superb de culori care pot fi foarte frumos puse in valoare. Tu stii ce sa porti in anotimpul rece?
Paltoanele lungi dau o nota de eleganta oricărei ținute, un palton poate fi o pata de culoare a tinutei. Aceelasi efect il obtineti si cu un palton mai scurt, ambele asortandu-le foarte bine cu Ghete Dama Miss Sixty Maro  care le puteți găsi aici: http://bit.ly/1T0Niv7

Îmbrăcămintea din catifea. Unul dintre materialele care dau o mare eleganta. Suficient de grea pentru a aluneca elegant , catifeaua a fost de la inceput unul dintre cele mai luxoase materiale produse vreodata .  Rochiile sau fustele din catifea neagra sunt binevenite pentru sărbătorile care se aproapie, asortate cu Ghete Dama Big Star Negru  care le puteți găsi pe http://bit.ly/1HZj4aC
Tricotajele. Nu va feriti de ele, mai ales pentru sezonul de iarna. Pulovere, rochii, fuste. Daca sunteti mai indrazneata puteți încerca rochiile avangardiste.
Paietele. Ne aduc aminte de moda anilor '80, insa efectul este unul remarcabil si in toamna-iarna aceasta.
Sa nu uitam de Încălțămintea acestui sezon. Încălțămintea cu toc a fost mereu la moda si continua sa fie si acest sezon. Pentru sezonul inca de toamna puteți încerca  Ghete de Piele Dama Hachiro Negre  care le puteți găsi aici : http://bit.ly/1Oh0qKX sau alte ghete din piele similare, pentru iarna care se apropie o incaltaminte călduroasă  .
Fie ca alegi o tinuta eleganta , una casual sau office cizmele sunt accesoriu cel mai cautat in  acest anotimp. Cizmele inalte sunt perfecte in situatiile cand vrem sa purtam rochii sau fuste midi sau scurte in anotimpul rece.
Atunci cand vom alege cizmele ele trebuie sa se potriveasca perfect pe picior nici prea largi dar nici prea stramte pentru a nu creea un disconfort.
 Mai multe modele gasiti aici :


Indrazniti, simțiti-va bine in pielea voastră ! Va astept pe ReadyToWear.ro   
autor: Madalina J.