Gregorio Rizo

Toate produsele noaste sunt fabricate in Romania din cele mai calitative materiale, selectate atent de inginerii nostri si importate din diferite colturi ale lumii. Creatiile noaste se impun prin calitate, finete si atentile la detalii. Ne propunem sa devenim una din principalele firme de incaltaminte de lux de pe piata internationala si sa aducem bunul gust in casele voastre.

Gregorio Rizo nu este numai un brand de pantofi, este o imbratisare fina, o atingere delicata, o calatorie in lumea elegantei,comfortului si calitatii.

Brandul nostru nu se multumeste cu putin, se reinventeaza permanent in incercarea de a atinge perfectiunea si de oferi tinutei dumneavoastra o pereche de pantofi exclusivisti.



gregoriorizo.ro

“Alungati monotonia si cumparati un pantof Gregorio Rizo”- sub acest slogan brand-ul Gregorio Rizo a pornit in aventura sa pentru crearea pantofului perfect in urma cu 25 de ani.

De mai bine de 25 de ani, Gregorio Rizo este brand-ul tau de incaltaminte, timp in care am indraznit sa combinam cele mai bune materiale din Europa cu atentia designerilor nostri, comoditatea cu eleganta, astfel incat sa creem pantofi exceptionali.

De fiecare data am stiut sa ne reinventam, sa realizam modele in ton cu tendintele actuale astfel incat sa ne mentinem prezenti in preferintele dumneavoastra. Noua noastra colectie isi propune sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi si sa surprindra prin desavarsirea finisajelor.

Pantofii Gregorio Rizo, imbina rafinamentul pielii italiene, pe care o folosim cu atentie la detalii, cu cele mai bune materiale din Europa astfel incat sa va puteti bucura de rezistenta in timp si comoditatea pantofilor.

Toata incaltamintea este fabricata din piele naturala cu talpa din piele, ce confera un plus de eleganta, menita sa va ofere confort maxim pe durata intregii zile, dar mai ales rezistenta in timp.


Printre produsele noastre, gasim abordari clasice care pot fi purtate atat la evenimente speciale cat si la tinutele smart-casual dar si modele extravagante, ce pot fi puse alaturi de tinutele mai indraznete.