Pentru ca imi place Versace

 Parfumul Versace Yellow Diamond este un parfum elegant, floral - fructat pentru femei.
Parfumul plin de vitalitate, proaspat, senzual.

Parfumul Versace Yellow Diamond se deschide arome de fructe, de piersici proaspete si aroma intensa de lamaie. Notele de mijloc sunt: mimoza rare , frezie si crin.
Notele de baza sunt aromele senzuale ale parfumului si anume mosc si acorduri lemnoase.

Acest design de lux Versace a fost conceput special pentru acele femei care iubesc sa petreaca.
Versace Yellow Diamond este de culoarea galbena, cum ar fi soarele si o stralucire de diamant.

Iata-l Versace Yellow Diamond  e aici :

Istoria Versace

Gianni Versace, fondatorul brandului Versace,  a fost cel care a  reusit sa creeze un renume mondial pentru parfumurile Versace.  Nascut in 1946, in sudul Italiei, orasul Reggio Calabria, Versace a inceput sa se dedice modei inca din copilarie, atunci cand mama sa, pe atunci designer, il invata sa coasa nasturi, ornamente sau diferite broderii pe haine. Aceste activitati erau considerate niste “distractii” de tanarul Gianny, de aceea a decis sa studieze  arhitectura

Mai tarziu, Gianni Versace a reuntat la aceste studii si s-a mutat la Milano, unde a reusit sa obtina un job ca si designer.  Astfel a inceput povestea de succes a colectiilor de haine Versace, dar si a parfumurilor create de acest brand.

De-a lungul timpului, brandul Versace a devenit un simbol in lumea modei, dar si a parfumurilor datorita stilul provocator si irezistibil al creatiilor.  Celebritati precum Madonna, Sharon Stone, prințesa Diana, Kim Basinger, Elton John si multe altele se regasesc printre clientii fideli ai brandulu Versace.

Primele parfumuri pentru femei marca Versace  apar în 1981. Apoi, in 1997 brandul a fost preluat de Donatella Versace, sora creatorului Gianni Versace, care mentine la randul ei, succesul brandului. Noile creatii sunt lansate de Donatella Versace, ceea ce le face si mai dorite pe piata actuala a parfumurilor.

Tot din gama Versace