Eleganta si exotic – Shooting foto la tarmul Marii Egee

          Sunt  Amira. Va intrebati cine sunt? Sunt o simpla adolescenta , dar cu pasiuni. Iubesc muzica , animalele si cel mai mult modelingul. Da ! De ceva timp sunt model , pozez , am prezentari de moda , cunosc oameni noi , mai pe scurt fac ceea ce imi place.
            Vara trecuta am avut parte de o derie de sedinte foto , super fascinante. Am profitat de faptul ca sunt in Grecia in concediu si am fotografiat rochii de mireasa si de gala. Totul a inceput de la sugestia designerului vestimentar Carmen Girbovan cu care am avut parte de colaborari si in trecut sa ii fotografiem ultimele creatii. Bineinteles , sugestia venea si catre fotograful  cu care lucrez care , by the way , e tatal meu. M-am gandit sa imbin utilul cu placutul si am acceptat imediat fara a ma gandi de doua ori.    

            Sa vorbim putin despre rochii. Am rugat-o pe prietena mea Carmen sa imi dea cateva detalii despre creatiile ei. In principiu rochiile sunt facute din matase naturala , tull si dantela , in privinta culorilor , rochiile de mireasa au fost albe. Sincera sa fiu mie mi-a atras atentia in mod special rochia de mai jos avand un stil mediteranian , putin mai aparte decat rochiile clasice pe care le stim.



               Rochiile de gala au avut culori precum rosu si roz , cea roz te duce cu gandul la romantism iar cea rosie te face sa vibrezi , rosu fiind si culoarea dragostei.



            Prin creatiile Concept Fashion semnate  Carmen Girbovan , se scot in evidenta frumosul si eleganta.
            Soarele si caldura de pe tarmurile Egeei au facut din sesiunile foto o imbinare intre relaxare si pasiune. 

autor: Amira Stoica