Parfumul venit din alta Galaxie

Alien este un poarfum lemnos oriental, lansat in 2005 si creat de Dominique Ropion.
Dupa 13 ani de la lansarea parfumului de mare succes Angel, casa de parfumuri Thierry Mugler a decis sa conteste din nou lumea parfumurilor cu acest parfum mistic, exotic si bogat care capteaza puterea de seductie ce se afla in noi toti. Thierry Mugler Alien edp este un parfum fermecator, sexy, misterios, dulce, cald si pe cat de feminin pe atat de puternic. Este unul dintre cele mai puternice si persistente parfumuri pentru femei.

Sticla este creata in forma unei pietre pretioase misterioase.
Compozitia parfumului se deschide cu o nota florala data de mireasma irezistibila a iasomiei. Inima este formata din puterea captivanta a notelor lemnoase, in timp ce la baza parfumului intalnim ca nota principala, ambra, un puternic si fermecator fixator de esente.

Nota de varf este iasomie;
Nota de mijloc este note lemnoase;
Nota de baza este ambra.


Multi-talentatul creator de moda si fotograf, Thierry Mugler, s-a nascut in 1948 in Strasbourg, Franta. El, initial, s-a pregatit ca dansator de balet, dar a studiat si designul. In 1970, s-a mutat la Paris si, in timp ce isi castiga painea decorand vitrine, aditional a creat si haine. Si-a pornit colectia pentru femei in 1974, urmand, dupa patru ani, o linie vestimentara pentru barbati. Primul sau butic s-a deschis la Paris, in 1978. Liniile sale vestimentare erau cunoscute, in primul rand, pentru forma lor rigida si exagerat de colturoasa, cu umeri foarte lati si talii foarte inguste. Prima sa colectie haute couture a debutat in 1992, iar la mijlocul anilor '90 s-a putut vedea o explozie de inaugurari de buticuri in intreaga lume.

In 1992, Mugler a lansat primul parfum inovativ pentru femei, Angel, fiind un succes international, iar in 1997 a lansat primul sau parfum masculin, A*MEN. A urmat o cascada de noi parfumuri populare: Mugler Cologne, B*Men, Angel Garden of Stars, Alien, A*Men Summer Flash, Mugler Cologne Summer Flash, Summer Flash, Innocent Secret, The Coffret, The Story of a Murderer, ICE*Men, Greg Plitt si Eau de Star.

In ciuda popularitatii sale si a stilului inovator, Casa Mugler a fost preluata in anii '90 de Clarins, o companie de cosmetice si produse de ingrijire a pielii, fiind timp de sapte ani partenerul designerului. In 1997, Clarins a devenit unicul detinator al Casei Mugler. Astazi, brandul este cunoscut pentru multitudinea de parfumuri.
Din '90, Mugler s-a ocupat de film, colaborand cu Cirque du Soleil la show-ul sau "Zumanity". Influenta designului sau poate fi inca simtita in liniile vestimentare ale caselor de moda Balenciaga, D&G si Alexander McQueen