Atelierul de fotografie si Make-up primavara- vara

am fost prezenta ca model la un workshop de fotografie de moda, in fata a peste 30 de fotografi amatori si profesionisti.

A fost o experienta placuta si interesanta. Am avut o rochita si un machiaj pe tema pin-up girl.

Tema atelierului a fost cea de fashion, beauty & fine art, acesta fiind un subiect foarte interesant pentru multi dintre noi. Toti cei prezenti fiind incantati de lucrurile noi aflate pe parcursul acestei intalniri.

Nu numai ca s-a vorbit de fotografie dar si s-a realizat un spectacol de moda, protagonista fiind chiar eu. Am fost foarte incantata sa particip la un astfel de eveniment in care nu numai ca mi-am facut “munca” dar m-am si distrat , atmosfera fiind una relaxata.
Coordonatorul acestui eveniment, by the way, a fost Adrian Stoica , acest eveniment a fostorganizat de domnul Grigore Roibu, iar make-up-ul si coafura a fost realizata de Cristina Vasarhelean care , ca de obicei m-a impresionat cu talentui ei.
Cu aceasta ocazie i-am cerut cateva detalii Cristinei despre tendintele din aceasta primavara-vara.
“In aceasta primavara revine in forta machiajul natural. Tenul are un aspect proaspat si sanatos, dand o stralucire rozalie a pometilor.
Se poarta ceea ce numim stilul Red Lips, folosind ruj rosu aprins si rosu stacojiu,iar culorile fardurilor sunt extrem de naturale, de la crem la maro deschis.
Un alt stil de machiaj adoptat este stilul Perfect Nude, tenul este foarte bine hidratat, cu aspect proaspat, se renunta la pudra, dar se poate folosi bronzer si blush. Pe buze putem opta pentru un ruj roz discret.
Pe langa cele 2 tipuri de machiaj propus de marile care de moda pentru aceasta primavara se poarta fardurile in culorile pastelate de roz, albastru deschis, galben, violet, iar in ceea ce priveste rujurile se folosesc nunate de oranj, roz, rosu si violet.
Machiajul grafic este un Must-have in acest sezon dar si rujurile mate. “ -Cristina
Atelierul de fotografie a fost realizat pentru cei pasionati de imagine, arta, fotografie si tuturor celor care simt necesitatea de a se exprima, nu doar ca simpli spectatori


autor: Amira Stoica