Festivalul designerilor din Romania by Daniela Sala

Festivalul designerilor din Romania by Daniela Sala a ajuns la a III a editie! Organizatoarea evenimentului a vrut ca la aceasta editie sa il invite in mod special pe unul dintre cei mai renumiti designeri de la noi,Catalin Botezatu.

  De asemenea,artistul Morris este cel care ne va incanta cu un mini-recital sustinut live in cadrul festivalului!.Catalin Botezatu isi va prezenta cea mai noua colectie pe podiumul in care cei mai tineri designeri din tara noastra isi vor prezenta colectile.



Designeri precum Rodica Grigorita,Borodi Stefania,Anda Manescu,Ramona Simion,Maria Toncean,Anne Popescu vor imparti podiumul de prezentare cu designerul Catalin Botezatu si cu Daniela Sala. Faimosul eveniment se va desfasura intr-un cadru restrans la piscina Clubului Bamboo din Bucuresti.

              Daniela Sala ne anunta de asemenea ca in toamna acestui an va avea loc cea de-a IV a editie a Festivalului designerilor din Romania care se va desfasura in Paris,Franta. Din dorinta de a promova chiar si peste hotare tinerii designeri din tara,promite ca in fiecare an sa organizeze editia de toamna a festivalului dincolo de granitele tarii noastre. Modelele care vor imbraca si vor defila in creatiile designerilor participanti fac parte din trustul de modele al Agentiei Daniela Models,a carei manager este chiar organizatoarea festivalului.


            Festivalul designerilor din Romania,asa cum ne spune si numele evenimentului,este un festival de moda dedicat designerilor romani in care se pot inscrie designeri din intreaga tara sub stricta selectie a organizatoarei,Daniela Sala,care nu isi doreste sa promoveze decat designeri talentati care creeaza tinute decente.