Rochiile Salonului Anne Bridal prezente la a 3-a editie a Festivalului Designerilor Romani


Te pasioneaza designul vestimentar? Simti ca ideile tale ar putea revolutiona lumea modei? Cauti o modalitate prin care sa te afirmi? Daca ai raspuns la cel putin una dintre intrebari vino la Festivalul Designerilor din Romania, un eveniment nascut pentru tine!

Salonul Anne’s Bridal va fi prezent la a 3-a editie a Festivalului ce va incepe pe 26 Mai la Bamboo Pool Bucuresti, incepand cu ora 20.00, unde sunt asteptati non-conformistii si traditionalii, iubitorii de culori vii sau de nuante simple, sa descopere un eveniment concept organizat de designerul Daniela Sala, ce reunește o serie de nume din industria fashion din Romania precum Catalin Botezatu.



Salonul Anne’s Bridal e locul mireselor fericite si inseamna sute de doamne fericite, ani intregi de lucru in echipa, eleganta, stil, noutate si mai inseamna locul unde visul doamnelor devine o realitate dulce. Rochiile Anne’s Bridal te vor rasfata in designuri si materiale de cea mai buna calitate, concepute sa aduca un stil nou si modern pentru cea mai importanta zi din viata reprezentantelor sexului frumos.

Universul mireselor romance s-a imbogatit cu un plus de culoare de cand Anne’s Bridal a inceput colaborarile cu branduri internaționale cum ar fi Millanova sau Tulipina, companii cu o vasta experienta in designul rochiei perfecte.

Te invitam sa te rasfeti cu mult doritele colectii ale salonului, iar daca ai hotarat sa faci pasul cel mare dar inca nu ai gasit rochia perfecta, Anne’s Bridal te invita pe 26 Mai sa arunci o privire catre surprinzatoarele propuneri ale rochiilor de elita, pregatite pentru acea zi speciala din viata ta! Descopera, la Festivalul Designerilor din Romania, tendintele anului - culorile roz si nude impreuna cu combinatiile de dantela, mikado sau tull.

Salonul Anne’s Bridal este unic importator si distrubitor al brandurilor Tulipia, Milla Nova, Jasmine Empire sau Victoria Soprano, comercializand rochii de mireasa, rochii de seara, bijuterii sau accesorii de mirese, aducand in Romania colectiile mereu in trend, nascute de faimoasele branduri international din domeniu.