Cum a fost la Festivalul designerilor din Romania by Daniela Sala



Festivalul designerilor din Romania by Daniela Sala Joi,26 mai 2016,a avut loc cea de a III a editie a Festivalului intr,un cadru regal la Palatul Ghica din Bucuresti. A fost o seara frumoasa cu invitati de seama si colectii de basm. Cristina Ciobanasu,Vlad Gherman,Rapha,F Charm,Bibanu,Florin Nedelcu,Lorraine,Marian Baicu,Luis Lazarus si Loulou au fost doar cateva dintre vedetele noastre care au fost alaturi de noi in aceasta seara de poveste. 

Colectiile realizate de cei 7 designeri participanti au fost de o frumusete si unicitate absoluta. 


        Tinerele modele au pasit pe covorul rosu in tinute semnate Anda Manescu,Anne Bridal,Borodi Stefania,Rodica Grigorita,Maria Toncean,Ramona Simion si Daniela Sala. Organizatoarea evenimentului ne-a dezvaluit si cateva secrete in premiera si anume faptul ca in data de 21 octombrie a acestui an,va avea loc cea de-a IV a editie a festivalului tocmai in giganticul oras Londra. In cadrul evenimentului am avut placerea de a asculta un mini-concert live Lorraine si Marian Baicu,iar in incheiere ne-a surprins Bibanu care a facut senzatie defiland in acelasi timp cu modelele participante in frumoasele lor rochii de mireasa semnate Anne Bridal. 


       Daniela Sala,organiatoarea evenimentului de asemenea ne-a prezentat in premiera cea mai noua colectie a sa intitulata ''Vitralii''. O colectie pictata manual in stil gotic.