Interviu Borodi Stefania - Festivalul designerilor din Romania

HPF : Ce a insemnat pentru dumneavoastra Festivalul designerilor din Romania si cum va-ti decis sa luati parte din acest proiect?

Borodi Stefania ; Festivalul designerilor din Romania e un proiect indraznet,care isi propune sa creasca de la o editie la alta si speram ca pe viitor sa aiba cati mai multi designeri talentati ca participanti.
Pentru mine a fost o experienta interesanta in care am cunoscut oameni frumosi.

HPF : Pentru care tip de femeie creati dumneavoastra?

Borodi Stefania : Cum se vede si din creatiile mele,femeia caruia ii sunt dedicate creatiile mele trebuie sa fie in primul rand cu personalitate,stil nonconformism,pregatita sa impresioneze,a fie unica si excentrica de fiecare data.

HPF : Cum se numeste colectia pe care ati prezentat-o in cadrul Festivalului designerilor din Romania?

Borodi Stefania : Colectia se numeste ''Interstelar'' si este inspirata din spatiul cosmic

HPF : Spuneti-ne mai multe cuvinte despre colectia dumneavoastra!

Borodi Stefania : Spatiul cosmic a fost mereu sursa de inspiratie pentru numerosi artisti plastici,designeri,arhitecti,in lucrarile lor fiind surprinse segmente ancestrale din aceasta misterioasa imensitate cosmica. Structurile inedite si formele interesante pe care le descoperim privind in sus,spre cer,mi-au atras si mie atentia de multe ori. De aceea au fost alese ca sursa de inspiratie pentru colectia mea.Inteligenta si frumusetea ating meleagurile inspiratiei,aprofundand reflectia si conectia cu taramurile misterioase ale universului. Colectia reprezinta simbolic firuri de praf de stele si starneste intrebari umane care tind a face legatura intre moda,elemente cosmice in timpuri contemporane. 

HPF : Ce materiale folositi in general?

Borodi Stefania : In general combin materiale foarte diferite de la tesaturi fine voaluri,matasuri,satinuri la materiale groase piele naturala,doc,tafta,etc.

HPF : Care sunt tendintele in acest an?

Borodi Stefania : Anul acesta se poarta culori precum : orhidee ametist,portocaliu cadmiu,roz casmir,albastru tropical,verde masliniu,