Interviu Ramona Simion - Festivalul designerilor din Romania

HPF : Ce a insemnat pentru dumneavoastra Festivalul designerilor din Romania si cum va-ti decis sa luati parte din acest proiect?

Ramona Simion : Festivalul Designerilor Din România a fost pentru mine o excelenta rampă de lansare! Mi-a făcut o deosebita plăcere să îmi lansez ,in premiera,colectia,,Sparkle,,in cadrul lui!            


         Doresc sa o felicit pe domnisoara Daniela Sala,organizatoarea festivalului, pentru ideea minunată de a organiza acest festival, dând ocazia designerilor romani de a-si prezenta colectiile, intr-un festival dedicat lor.Văzând buna desfăsurare a celorlalte doua editii ale festivalului, am decis sa fac parte din acest proiect.Ma bucur ca am luat acestă decizie,deoarece am cunoscut oameni minunati,dedicati si sensibili! De asemenea doresc sa felicit toti designerii participanti pentru colectiile lor foarte frumoase si speciale,precum si echipei minunate care a ajutat la buna desfăsurare a festivalului: modele,hairstylists,makeup artists ,X Media Studio.
HPF : Pentru care tip de femeie creati dumneavoastra?

Ramona Simion : Colectia ,,Sparkle" am creat-o pentru doamnele cu atitudine de învingătoare ,cu personalitate puternică,independente si elegante,dar si senzuale si romantice.Primul si cel mai important detaliu de care am tinut cont a fost confortul purtarii unei rochii!

HPF : Cum se numeste colectia pe care ati prezentat-o in cadrul Festivalului designerilor din Romania?

Ramona Simion :  Colectia se numește,,Sparkle"deoarece descrie foarte bine tendinta predominantă a colectiei,si anume aceea de a străluci! 
Haine pentru fete : Spuneti-ne mai multe cuvinte despre colectia dumneavoastra!
Ramona Simion : Pentru realizarea colectiei,, Sparkle" am îmbunătățit mai multe stiluri incepand cu stilul clasic al anilor 50,apoi strălucirea anilor 70-80,si terminând cu stilul modern din 2016!     

          Colectia,, Sparkle" se adresează doamnelor si domnișoarelor care stiu sa aprecieze eleganta,calitatea,si care stiu sa dozeze corespunzator decenta si senzualitatea!   Ca sa nu ii discriminez pe domni,am creat si pentru ei sacoul ,,Grey Casual"cu aplicatii din piele întoarsă la buzunare si cotiere! În curând ,in continuarea colecției,vom lansa si cămăși pentru bărbati! Sunt multe de spus, cu siguranță și multe de văzut.Asa ca va invit sa admirati colectia,,Sparkle"2016 in magazinul online ramonasdesign.ro,pe pagina oficială de facebook www.facebook. com/ramonasimiondesign sau in showroom-ul nostru din Gugesti/Vrancea!  Rochiile din acestă colectie sunt editie limitată,se vor realiza max.3- 5 rochii din acelasi model,se lucreaza la comandă online cu măsurile trimise de clienta,pentru o potrivire perfectă pe corp! Deasemenea se pot face modificări exemplu,mai lungi ,mai scurte,cu maneci sau fără,cu decolteu sau fără sau din alte materiale si culori!


HPF : Ce materiale folositi in general?

Ramona Simion : Am folosit pentru realizarea colectiei materiale de calitate superioară precum:dantelă pe tulle,dantelă elastică,dantelă elastică paietata,tulle uni,gros si cristal,tulle paietat,materiale pentru captusirea rochiilor satin,lycra si elastan pentru libertatea de mișcare si pentru confort!                      

HPF : Care sunt tendintele in acest an?

Ramona Simon : Anul acesta mizam pe culori pale cum ar fi roz squartz,albastru marin,verde masliniu,lila.