Cum sa te imbraci in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti si iti spun cum te imbraci
Ei bine, cred ca toti am observat ca sunt anumite tinute sau culori care chiar ne fac placere si avem tendinta de a purta anumite piese din dulap mai mult decat altele. Este evident, ca fiecare dintre noi avem un stil unic de a ne imbraca, comporta si de a ne evidentia in societate. 

Se pare ca si in fashion stele care calauzesc de-a lungul vietii, au ceva sa ne spuna sau mai bine zis sa ne transmita cateva linii de cum sa ne imbracam si cum ne simtim bine. Ce-i drept prima data cand am auzit de acest lucru, am zambit in sinea mea, dar apoi dupa ce mi-am analizat un pic garderoba am sesizat ca am o predispozitie spre anumite articole vestimentare. Si, desi uneori ma uit la unele tinute, care cred ca eu ca arata foarte bine vazandu-le purtate de alte persoane intr-un final decid ca parca nu se potrivesc cu mine. 

Si chiar daca haina nu face pe om, asa cum ne place sa credem, ei bine cu toti ne dorim sa ne simtim bine si admirati cu privire la tinutele noastre vestimentare. Dar pe langa gustul propriu hai sa vedem cum isi pun asterele amprenta asupra outfit-urilor noastre. 

In articolul de astazi vom vedea primele 6 zodii, urmand ca zilele urmatoare sa revin cu detalii despre celelalte. 
Daca suntem Capriconi – atunci cu siguranta ne plac tinutele cu linii clasice din tesaturi de calitate superioara si care aduc a tinute destinate pentru o doamna, croite dupa scoala veche. Sigur trebuie sa ai in garderoba pullover de Casmir, o bluza de matase si niste pantaloni negri croiti clasici. 


Un Varsator  este sigur un pasionat trend – fashion caruia ii place sa isi creeze propriul stil, avand mereu un stil proaspat si combinand mereu piese senzationale. In  garderoba sigur exista niste pantofi stiletto roz care pot fi combinati in diverse moduri. 

Tesaturile moi si catifeaua sunt clar pe gusturile Pestilor, iar prima si ultima dragoste vor fi mereu pantofii cu tocuri. Nu conteaza cum va imbracati, dar sigur un pantof cu toc este perfect potrivit pentru serile pline de farmec cand aveti ocazia sa va puneti in evidenta

Daca esti Berbec cu singurata orice tendinta in moda o asimilezi treptat si o transformi folosind farmecul personal. Iti place culoarea si liniile dramatice, dar nu excluzi tinutele lejere chiar sport din vestimentatia ta. Increderea ta este cel mai bun accesoriu pe care il iei cu tine de fiecare data. In dulap sigur se gaseste o poseta- plic multicolora. 

Pentru un Taur – imbracamintea sigur este intotdeauna o investitie, pentru ca tinutele reprezinta o parte din personalitate. Piesele clasice si texturile interesante ocupa cea mai mare parte a dulapului. Nu evitati sa aveti un colier /doua  negru sau in tonuri aurii pentru a va pune in valoare frumoasele tinute. 

Desi Gemenii poarta mereu haine clasice, ele sunt mereu potrivit accesorizate cu obiecte potrivite varstei lor. Da, da, un must have al garderobei sunt acei cercei negri putin mai lungi, pe care in serile de vara ii purtati cu mare drag.

Pentru un Rac feminitatea se exprima prin moda, alegand tesaturi moi cum ar fi matasea sau satinul. Piesele vestimentare luminoase si tricoturile argintii nu ar trebui sa lipseasca din garderoba dvs.

Leii cred ca sunt printre cei mai sofisticatii din zodiac, le plac clar tinutele facute de designeri , preferand oricand sa cumpere haine unicat sau de marca in detrimentul celor de duzina. Sigur gasim in garderoba lor o rochie de cocktail sau o geanta editie limitata.

Departe de a purta ceva stralucitor, Fecioarele prefera piesele elegante, detaliate frumos si cu linii cat mai simple si cat mai curate. Le fac mereu cu ochiul tinutele stralucitoare, dar sunt prea timide de a incerca ceva prea indraznet fie ca e vorba de croiala sau de culoare. Sigur gasim in garderoba lor un palton cu linie clasica, dar moderna.

O adevarata iubitoare de moda, Balanta sigur va incerca ceva nou aparut pe piata. E innebunita dupa hainele ultrafeminine fiind avantajata de rochiile de sifon. Sigur gasim in garderoba o lenjerie intima de dantela fraceza.

Pentru un Scorpion nuantele neutre sunt pe must have al garderobei, dar nu se dau la o parte sa poarte cu eleganta o pereche de cizme lungi pana la genunchi din piele de lux sau o veste de catifea de plus. O rochie neagra cu niste pantofi nude sigur gasim in dulapul unui scorpion.

Sagetatorul arata mereu o eleganta relaxata in vestimentia lui. Prefera imbracamintea cum ar fi pantalonii personalizați, purtați cu pantofi cu vârfuri subțiri feminine. Când vine vorba de accente, au tendința de a purta o piesă uimitoare, cum ar fi un inel de cocktail supradimensionat.

Ehe, te-ai gandit vreodata ca stele iti pot influenta tinuta vestimentara? Ei bine, eu zic ca e timpul de cumparaturi, sa avem mereu ceva in tendinte in dulap. Si nu uitati, apelati mereu la acele tinute care va fac sa va simtiti bine.


Alegeri bune la cumparaturi va doresc!

autor : Adela Polverea