Sa ne coloram garderoba – astazi cu ALBASTRU

Evident ca pe langa articolele must have din garderoba noastra pe care le gasiti intr-un articol mai vechi, avem nevoie de putina culoare care sa ne bucure ochiul si simturile. Mai degraba, ma gandesc ca fiecare dintre noi trebuie sa iesim putin din monotonie si sa indraznim sa punem putin culoare in garderoba noastra.
Ei bine, atunci cand optam pentru o garderoba colorata trebuie sa avem grija cu ceea ce punem pe noi astfel incat sa nu aratam ca un mic arlechino  Asadar, m-am gandit sa iti fac cateva propuneri, pe care sa le poti evidentia prin propria originalitate si propiile idei.

Astazi am ales ALABASTRU si as putea sa iti spun ca imi place aceasta culoare primara si simpla. Si desi la prima vedere ai putea sa spui ca pare o culoare barbateasca, ei bine ai fi surprisa poate sa afli ca este chiar de-a dreptul o culoare feminina. Feminina si puternica, nu?  Da, da stiu ca urmatoarea intrebare poate fi despre care albastru vorbim?
 Ei bine de multe ori am avut impresia ca indiferent daca vorbim de un albastru navy, bleu deschis, albastru intens, turquoise, iris blue sau azure, aceasta culoarea nu este preferata doar de unii artisti in operele lor, ci pare sa fie si in topul preferintelor multor persoane atunci cand isi aleg tinutele.
Dar hai sa vedem mai bine ce articole ar fi interesant sa le avem in garderoba noastra:
- O esarfa albastra navy sau una albastru intens as putea spune ca intotdeauna ma scoate din anonimat, daca paltonul sau sacoul cu care o asortez este de culoare deschisa.  Daca sacoul sau paltonul este de culoare inchisa (negru, maro) puteti ncerca o esarfa bleu deschis
- Aceeasi esarfa folosita la o camasa alba langa gat, da un super look mai ales daca nu este foarte pompoasa si este dintr-un material mai finut
- Un albastru intens la o pereche de stilleto, chiar face senzatie. Ramane sa aveti grija cum ii combinati (nu as merge pe dresuri cu multi deni si nici de culoare inchisa, ca sa nu para contrastul prea tipator). Dar, un dress subtire de culoarea piciorului face ca combinatia sa fie potrivita si la o fusta simpla neagra/maro si o camasa alba.
- Daca bugetul este mai generos as putea incerca chiar un palton albastru, dar care il limiteaza la anumite combinatii. Oricum recomadarea este in acest caz pentru o variatie mai mare de combinatii sa fie blue deschis.
- Pentru o tinuta de vacanta sau de vara puteti incerca o combinatie de albastru cu alb si rosu si cu siguranta va veti bucura de plimbari pe faleza cu un outfit deosebit.
- Un outfit casual, dar oarecum mai serios si care imi place la nebunie este combinatia dintre un pantalon denim albastru (comunul blug ), un pulover albastru si un sacou gri (va si transmit o poza pentru mai multa inspiratie)
- La categoria casual, dar chiar una lejera, va recomand o pereche de pantaloni denim albasatru, cu un tricou simplu alb, tenesi albi si o camasa casual in carouri....evident albastre.

As putea spune ca aceasta minunata culoare ALBASTRU este intra-devar culoarea doamnelor si nu ar trebuie sa lipseasca din garderoba noastra.

Sper ca v-am dat cateva idei care sa faca sa va tresalte de culoare si buna dispozitie garderoba si urmeaza sa revenim cu o alta culoare de adaugat in garderoba in curand.

Pana atunci spor la cumparaturi va doresc!

autor : Adela Polverea