Regulament Concurs

Pentru a participa la concursul de pe site-ul www.hainepentrufete.ro trebuie sa inscrieti pe site o adresa de e-mail activa. Dupa ce ati introdus adresa de e-mail veti primi un email de confirmare pe aceea adresa, iar dupa ce ati confirmat adresa  aceasta va fi inscrisa automat in concurs primind in sistemul nostru un numar.

Castigatorul va fi desemnat prin generarea aleatoare prin www.random.org a unui numar ce corespunde unei adrese de e-mail.

Aceea este adresa de e-mail castigatoare, iar persoana care a trimis email de pe ea este castigatorul premiului. Castigatorul va fi auntat pe respectiva adresa de email.

Numele castigatorului  va fi facut public  pe data de 13.02.2014 pe site-ul www.hainepentrufete.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/hainepentrufete.ro

Premiul consta intr-un Parfum Yves Roche -Secrets D'Essences Vanille Noir si o Rohie Starshiner ( daca rochia din imagine nu mai exista pe stoc sau nu este o marime pe care castigatoarea o doreste se poate schimba cu un alt produs similar in valoarea de maxim 200 lei )