Lansarea colectiei SPARKLE a Casei de moda RAMONA SIMION DESIGN

     Casa de moda RAMONA SIMION DESIGN anunta lansarea noii colectii SPARKLE,in cadrul FESTIVALUILUI DESIGNERILOR DIN ROMANIA by DANIELA SALA,in incinta BAMBOO POOL BUCURESTI,IN DATA DE 26.05.2016,ORA 20:00.
     
      Invitatul special al evenimentului este renumitul designer CATALIN BOTEZATU,precun si solistul MORRIS.Nu ratati acest eveniment care promite sa fie de exceptie.



   Colectia SPARKLE a fost creata pentru doamnele si domnisoarele cu atitudine,care au o personalitate puternica,elegante,independente,senzuale,decente,romantice. Colectia este formata din rochii elegante de seara,senzuale,decente,confortabile.Rochii cu croieli simple,romantice,moderne,din materiale de calitate superioara.Materialele folosite pentru acesta colectie sunt : voal,tulle,catifea elastica paietata,dantela,dantela brodata pe tulle,saten. Culorile folosite : alb,negru,rosu,albastru,verde,etc. Calitatea,confortul,seriozitatea si decenta sunt punctele noastre forte.

    Urmatoarele citate definesc forte bine colectia SPARKLE :

 ,,De-a lungul timpului am invatat ca ce  este cel mai important la o rochie,este femeia care o poarta'' - Yves Saint Laurent

  ,,Imbraca-te elegant si vor tine minte femeia'' -Coco Chanel

  ,, Secretul elegantei consta in simplitate'' -Christian Dior

   Colectia SPARKLE va fi disponibila pentru comercializare incepand cu data de 1.06.2016.Rochiile se lucreaza la comanda,cu masurile clientei si vor putea fi achizitionate prin comanda online(clienta trimite masurile) sau direct de la sediul nostru din Gugesti/Vrancea/Romania(cu programare telefonica).Deasemenea se pot furniza serii mici pentru lanturile de magazine interesate. Noua colectie va putea fi admirata in showroom-ul nostru incepand cu data de 1.06.2016.Pentru comenzi,informatii sau detalii ne puteti contacta la tel : +40755420018 Romania,+4798455067 Norvegia(Norway) ,ramonasimion82@yahoo.com sau pe pagina de Facebook :www.facebook.com/ramonasimiondesign



Persoana de contact : Ramona Simion
De ce sa cumparati de la noi? Pentru ca noi punem suflet in ceea ce facem,pentru ca vrem ca clientii sa fie foarte multumiti,pentru ca la noi calitatea primeaza si pentru ca noi promovam produsele MADE IN ROMANIA.

                                                                    Cu respect RAMONA SIMION

                                        Designer/owner,,Fashion house Ramona Simion Design''