Imi place sa am grija de parul meu

Vara, anotimpul plin de culoare și de distracție! Tuturor ne-a fost dor de zile insorite la piscină sau la mare ,unde pe plajă ne încărcăm bateriile și ne dam restart forțelor proprii. Vara corpul nostru are nevoie de ingrijire mai atenta, mai ales parul . Nu e asa fetelor ? Cand vine vorba de îngrijirea noastră personală este putin mai dificil.
Nenumaratele zile petrecute în fața soarelui ,pe plajă sau în drum spre birou ne transformă firul de păr din ce in ce mai subțire ,lipsit de vitalitate, stralucire și devine foarte aspru. Pentru a ne proteja podoaba capilară avem nevoie ,să acordăm corpului nostru , în special parului mai mult interes. Pentru al proteja de razele soarelui putem aplica un ulei profesional sau sa fie spalat cu delicatete ,cu sampoane profesionale pentru păr subțire , cum este al meu.

Sampoanele profesionale folosesc ingrediente naturale pentru pielea capului lăsând părul moale și mătăsos la atingere. Folosind șampoanele și uleiurile profesionale părul nu se va  ingrășa ,atat de repede precum devenea în mod normal.

Noi fetele dorim  ceva nou sau să ieșim in evidență mereu ! Fiecare dintre noi dorim să arătăm splendid și să stralucim la petrecerile în aer liber, în timpul unei veri călduroase.Intr-o seara înstelată , eu cu câteva prietene ne pregăteam să ieșim să ne distrăm ca intre fete ,dar lipsea cu desăvarșire, acel ceva ! Oare ce ? Una dintre noi a spus “Hai sa ne schimbam culoarea parului !” Eu sunt o persoana care nu prea accepta schimbarile ,dar ideea aceasta mi-a surâs . Am mers repede la magazin si ne-am cumpărat fiecare culoarea care credeam noi a fi cea mai inedita. Desigur o vopsea profesionala ,doar noi doream sa fim cu adevarat niste experte! Culoarea părului a ieșit perfect . Noul meu look arată exact asa cum mi-am dorit . Se vede când folosești o vopsea de păr de bună calitate .

La prima vedere, culoarea pe care o alegem trebuia să exprime  despre noi tot ,cum ar fi:personalitatea ,comporamentul si cel mai important sa ne pună în valoare frumusețea și delicatețea. O vopsea profesională iți oferă încrederea în tine, îți dă acea atitudine de care ai nevoie sa fii cuceritoarea serii,tu sa fii aceea! O vopsea te ajută chiar sa treci peste o despartire, îți oferă nevoia unei schimbari în bine pentru ați da convingerea ca tu esti cea mai buna în ceea ce faci și ce ești! Îți dă puterea să treci peste acel impas din viața ta !

In final eu cu amicele mele am stralucit nu doar la aceea petrecere ,ci toată vara am avut acel as în mânecă! Este bine ca uneori să mai facem schimbări ,viața nu trebuie sa fie una monotonă ,ci una plină de haz și foarte palpitantă . Eu ma vopsisem un șaten deschis cu care am rupt multe inimi în această vară și pot sa zic ca nu am regretat niciodată acea schimbare ,a fost un bine pentru personalitatea mea foarte vulnerabilă! Și da, uneori, vopseaua este cea mai buna alegere a verii !

esteto.ro%20