Sa ne coloram garderoba – ROZ

Desi afara e o vreme care chiar indica venirea iernii si parca toate culorile sunt inchise si posomorate in jurul meu, ei bine astazi m-am gandit la o culoare vie ...ROZ.
He he ...parca si va vad spunand ca asta e o culoare a fetitelor , mai degraba, dar sa nu uitam ca si aceasta culoare are multe nuante, deci colorarea garderobei nu trebuie sa arate neaparat ca sifonierul unei fetite sau adolescente, chiar daca timpul a trecut putin peste noi J

Poate ca nu degeaba m-am gandit la aceasta culoare, poate ca are legatura si cu vreme de afara, dar cu siguranta si cu ultimele tendinte din fashion care in acest an a pus aceasta culoare minunata pe un loc aparte, fiind extrem de la moda inca de la inceputul anului.

Ce e drept ca intotdeauna cand vorbim de culori puternice ele sunt o adevarata provocare cand e vorba sa fie purtate si ca de ce mai multe ori preferam culori mai neutre, fiind mai la indemna. Dar sa iesim putin din zona de confort sa o depasim si atunci cu siguranta ne vom simti minunat in cateva tinute care combina superb rozul cu diverse alte culori.  Te asigur ca poti purta linistita roz atat la birou, cat si la o petrecere eleganta sau cand iesi in oras cu cei dragi.

Dar hai mai bine sa vedem ce am alege roz in garderoba noastra.Iata cateva idei:

-        O pereche de pantofi stileto roz te vor scoate sigur din anonimat de indata. Nu mai zic ca ii poti combina cu diverse stiluri de la casual (cu o pereche de pantaloni de denim) pana la office (cu un costum de culoare inchisa sau neutra gri). Indrazneste si vei castiga J
-        Un sacou roz, chiar fucsia, ii va face pe multi sa intoarca capul dupa tine, mai ales daca combinatia este pe masura.

-        Daca urmeaza o petrecere vei fi minuntata intr-o rochie roz cu niste sandale argintii. Nu vei da gres nicidecum.

-        Un roz pal l-as alege si pentru un palton de toamna – primavara, desi pare putin cam pretentios
Daca esti mai indrazneata inceara sa combini culoarea roz cu un articol rosu aprins si sigur toate privirele vor fi intoarse dupa tine


Sper ca vi-am dat cateva idei despre cum sa combinati aceasta culoare si v-am convins ca trebuie sa aveti cel putin un articol in garderoba voastra. Nu imi ramane decat sa va spun rasfatati-va cu aceasta culoare minunata si vesela!

autor : Adela Polverea