3 lucruri de iarnă pe care o femeie inteligentă nu le va purta

                                        

Iarna,acordă o atenție deosebită prognozei meteo. Practic, este imposibil să știi cu siguranță ce te așteaptă mâine - o zi însorită sau zăpadă, ploi sau îngheț. Deși pentru o femeie înțeleaptă nu există astfel de probleme. Are haine pentru toate ocaziile. Prin urmare, cu siguranță nu va purta aceste 3 lucruri pe vreme nepotrivită.

Hainele de blana pe ploaie și zăpadă. Una dintre greșelile pe care le poate face o femeie iarna, este să iasă pe vreme ploioasă sau cu zăpadă cu îmbrăcăminte exterioară din blană. Nu numai că vei arăta imediat ca un pui umed, dar există și riscul de a deteriora haina de blană.
Haina de blană poate fi întotdeauna înlocuită cu o jachetă impermeabilă și nu mai puțin caldă. 

Pantofii cu toc pe gheață. Îți amintești exercițiul de mers ca rața din sala de sport? Pentru unele femei, nu a fost în zadar și o folosesc activ în viață, când din anumite motive necunoscute ies pe gheață cu tocuri. Unele sunt mai norocoase și nu cad, în timp ce altele realizează elemente de patinaj artistic, cu singura diferență - o cădere inevitabilă. Frumusețea, desigur, necesită sacrificii, dar astfel de ieșiri spectaculoase se pot termina cu răniri. Prin urmare, pe vreme alunecoasă, este mai bine să alegi pantofi mai practice.

Fusta scurtă la temperaturi sub zero grade. Întrucât vorbim despre sacrificii de dragul frumuseții, atunci la lista cu cele mai periculoase pentru sănătate, poți adăuga o fustă mini. Nici măcar colanții de 100 den nu te vor salva, dacă există un minus constant afară.