Viata noua pentru hainele, incaltamintea si accesoriile pe care nu le porti

 

Toată lumea are în garderobă haine pe care nu le poartă. Dar, în loc să le arunci, încearcă să le dai o nouă viață și îmbracă-le din nou cu plăcere. Aproape toate femeile au în garderobă haine pe care le-au cumpărat impulsiv, dar nu le-au purtat niciodată. Sau cele pe care le-au purtat de câteva ori și de care s-au săturat. În fiecare sfârșit de sezon le pui înapoi în dulap până în sezonul următor și apoi te bucuri de ele ca de un lucru nou. Cu toate acestea, spre deosebire de articolele noi, articolele care se află în dulap de mult timp pot căpăta un miros neplăcut. Ce poți să faci? Pulverizeazăun amestec de apă și suc de lămâie pe haine.De asemenea, poți folosi oțet în loc de suc de lămâie. În ambele cazuri, trebuie să ai grijă atunci când pulverizezi amestecul pe mătasea delicată sau țesăturile transparente.


O altă metodă de reîmprospătare a hainelor este de a pulveriza parfum pe haine. Probabil că în mod obișnuit îți pulverizezi parfumul nu numai pe corp, ci și direct pe haine înainte de a ieși din casă. În acest caz, poți face la fel, pulverizând parfumul pe hainele din dulap pentru a le oferi un miros plăcut.
Un odorizant de cameră este o modalitate excelentă de a adăuga un miros plăcut nu numai unei camere, ci și hainelor. Pur și simplu așează un odorizant cu pulverizator în dulapul tău de haine sau direct în sertar pentru a transmite parfumul pe haine.