Reguli pentru un machiaj frumos


 Machiajul frumos este întotdeauna armonios. Accentele sunt plasate în așa fel încât să excludă vulgaritatea. Se folosesc doar nuanțe care sunt combinate cu nuanța pielii, ochii și culoarea părului. Produsele de machiaj sunt aplicate conform tuturor regulilor. Iată ce instrumente îți trebuie pentru a crea un machiaj frumos.


Corector

Corectorul este instrumentul de care ai nevoie pentru a crea un machiaj frumos. Corectorul trebuie utilizat numai pentru scopul propus. Dacă utilizezi o bază sau fond de ten, de exemplu, ca bază pentru pleoape, sunt mari șanse ca machiajul să se adune. Corectorul va ascunde perfect cercurile întunecate și va face ca machiajul să nu se adune, ci să se mențină ferm.

Fond de ten

Pentru un finisaj semi-transparent, întinde-l cu degetele, iar pentru un finisaj mai gros cu o perie. Dacă pielea ta nu are imperfecțiuni grave, alege produse cu o textură ușoară. Dar dacă starea pielii lasă mult de dorit, un fond de ten cu o acoperire densă va reuși să acopere imperfecțiunile.




Pudra

În primul rând, tratează cu pudra acele zone care încep să strălucească, și de regulă, aceasta este zona T, într-un strat foarte subțire. Dacă ți-e frică că vei greși nuanța, utilizează una transparentă. 



Bronzer

Nu uita să-l aplici pe față, gât și decolteu pentru a crea un ton uniform pe piele. Fă acest machiaj la lumina naturală.

Fard

Zâmbește și aplică fardul peste pomeții obrajilor, aplicând pigmentul de-a lungul centrului liniei imaginare între bărbie și lobul urechii.



Instrument pentru sprâncene

Pentru a crea un efect de lifting, accentuează linia superioară a sprâncenelor cu un creion sau pudră pentru sprâncene.