Cum sa ai un ten perfect

 

 Secretul tenului perfect și sănătos este îngrijirea adecvată a acestuia. Ar mai trebui să ai un stil de viață sănătos, o nutriție adecvată și produse selectate în funcție de tipul tău de piele. Cosmetologii recomandă curățarea facială regulată și măști hrănitoare



Acestea sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți în fiecare zi. Curățarea, tonifierea și hidratarea pielii feței, trebuie făcute dimineața și seara. După aceste proceduri utilizează o bază de machiaj dimineața și o cremă hidratantă dimineața și seara. 

Folosește corectori pentru a ascunde petele. Un corector verde te va ajuta să ascunzi petele roșii și coşurile, aplicând puncte pe locul inflamației. Dacă ai nevoie să ascunzi petele de vârstă galbene sau maro, pistrui, corectorul în nuanțe de albastru și violet sunt cele potrivite. Corectorul va ajuta, de asemenea, la eliminarea rapidă a cercurilor întunecate de sub ochi.

 O greșeală obișnuită în aplicarea corectorului, este aplicarea densă a produsului chiar sub ochi, ceea ce face ca imperfecțiunile să fie accentuate. Aplică corectorul în forma unui triunghi și întinde ușor cu degetele. 


Abordează alegerea nuanței de fond de ten cu toată responsabilitatea, deoarece rezultatul final va depinde în mare măsură de acesta. Conturarea ovalului feței va ajuta la corectarea defectelor și la sublinierea avantajelor. Există multe instrumente și texturi pentru corectarea ovalului feței. Aplică fond de ten în zona T. Acest sfat este deosebit de important pentru cele cu pielea grasă. Acest lucru va împiedica alunecarea fondului de ten, iar nasul și fruntea nu vor străluci excesiv.

Maria Toncean