Articole importante de moda care nu trebuie sa lipseasca in toamna aceasta din garderoba noastra

 

Moda in sezonul de toamnă-iarnă 2021 ! Dacă nu sunteți pregătiți, este timpul să începeți să studiați ofertele variate ale magazinelor online de modă care au început deja să pună în vânzare produse pentru sezonul ploios.

Pentru a fi în ton cu moda, trebuie să avem câteva lucruri în garderobă în toamna aceasta, în mod obligatoriu, conform celor care se pricep la modă!

Așadar, care sunt cele 5 lucruri care nu pot lipsi din garderoba noastră in acest sezon?

Să începem cu gențile rotunde. Sunt la modă și se pot asorta cu tot felul de ținute: de zi, office, pentru evenimente speciale, pentru cumpărături, etc. Pot fi simple sau modele mai sofisticate și foarte elegante. Este în funcție de cum preferați dumneavoastră! Apoi, nu trebuie să lipsească o pereche de pantofi roșii. Sunt la modă și scot foarte frumos în evidență feminitatea noastră. Pot fi asortați cu ținute deschise la culoare de zi sau cu ținute sofisticate pentru evenimentele de seară.

Balaclava este potrivită pentru situația actuală. Va acoperi foarte bine masca pe care va trebui să o purtăm în continuare cu foarte mare grijă, luând în calcul "noul val" și mai ales sezonul rece care se apropie cu pași repezi și siguri.

Un poncho, de asemenea, nu trebuie să lipsească din garderoba noastră. Este foarte călduros și foarte comod, estetic și practic. Poate fi confecționat din orice tip de material, simplu sau imprimat, din stofă sau din țesătură tradițională.

Sunt foarte la modă cerceii foarte lungi. Pot fi foarte frumos asortați cu o ținută simplă de culoare deschisă, mai ales cu o cămașă și o jachetă sau un poncho de culoare aprinsă.