Blugi dama. Ce blugi se poarta acum si cum îi asortam?


În acest sezon se poartă blugii cu talie înaltă. Nu mai sunt la modă blugii skinny, nici modelele de blugi foarte rupți și nici cei cu foarte multe elemente decorative care s-au purtat în sezonul de vară. Sunt preferate, de asemenea, modelele de blugi cu manșete și cele cu o tăietură brută jos, fără a fi finisată prea mult.

Sezonul 2021-2022 are multe elemente de noutate în materie de blugi. Cele mai căutate modele vor fi anul acesta următoarele: blugi drepți, Mom's Fit, blugi Boyfriend, blugi albi și negri, blugi largi și evazați, blugi cu capse sau nasturi.

Pentru sezonul de toamnă-iarnă 2021-2022 sunt preferați și blugii negri. Lungimea poate varia. Blugii pot fi lungi până la pământ sau trei sferturi sau mărimea 7/8 când se vede doar glezna. Anul acesta, sub nici un fel de formă nu se poartă blugii foarte strânși pe corp, rețineți!

La modelele acestea de blugi, puteți asorta o cămașă scurtă albă sau de orice altă culoare deschisă. Mai pot fi purtate tricouri scurte, uni sau imprimate în mod simplu, cămăși lungi, cămăși scurte, hanorace și bineînțeles, pulovere pentru sezonul rece.

Designerii recomandă gecile biker din piele și gecile bomber. Fără nici un fel de probleme puteți opta și pentru cardigane, paltoane scurte și groase, nelipsitele geci cu puf pentru iarnă, veste matlasate colorate, etc.

Pentru iarnă puteți opta pentru șaluri călduroase sau fulare lungi, asortate frumos cu căciuli din lână și mănuși identice. Ghetele și cizmele pot fi joase, fără toc și foarte comode sau puteți opta și pentru încălțăminte cu un toc solid și rezistent. Toate pot fi asortate la o pereche frumoasă de jeans.