Ce bluze femei se poarta in aceasta toamna? Cum le asortam?

Anul acesta avem de a face cu o varietate foarte mare de modele de bluze. Sunt foarte apreciate bluzele sofisticate cu decolteul în V, cu volane sau funde ample și foarte frumoase. Pot fi și bluze confecționate din materiale foarte transparente și chiar și din dantelă. Modelele pentru evenimentele importante pot fi uni sau imprimate cu multe culori și modele. Numele care definește cel mai bine colecția de bluze din acest sezon este.... GRANDIOS!

Din punctul de vedere al culorilor și nuanțelor, puteți opta fără probleme pentru bluze în nuanțe pastelate de albastru, crem, piersic, alb, negru sau turcoaz. Mai există și opțiunea culori intense de tip purpuriu, albastru, vișiniu sau smarald.

O adevărată provocare, nu este așa?

Vă rugăm să nu evitați bluzele realizate din materiale cu imprimeuri geometrice, cu buline, desene abstracte, carouri sau dungi, flori, etc. Pentru ținutele office, sunt recomandate modelele clasice de bluze strâmte, elegante și sobre. Bluzele din acest sezon pot pune în evidență foarte bine forma umerilor sau pot fi chiar coborâte, lăsând umerii goi într-un mod îndrăzneț.

Din punctul de vedere al țesăturilor, se poartă foarte mult bluzele confecționate din șifon, mătase, bumbac sau satin.

Vă recomandăm, la final, și modelele de bluze laconice, bluzele cu mâneci neobișnuite, bluzele cu guler înalt precum și bluzele cu umerii goi pentru puținele zile călduroase care au mai rămas, fiind foarte potrivite pentru evenimentele importante de pe perioada zilei.

Pot fi purtate la o pereche de jeans de culoare deschisă sau împreună cu o fustă mulata frumos pe corp.