Cum asortam geanta, cureaua si pantofii ?

 

Pentru a arăta perfect, aveți nevoie de câteva sfaturi foarte utile! Spre exemplu, o ținută fără cusur implică, în afara vestimentației și o foarte frumoasă geantă, o curea și pantofi pe măsură. Toate acestea trebuie să fie foarte frumos asortate.

Dacă acest lucru nu se realizează într-un mod foarte plăcut, atunci aspectul dumneavoastră va avea de suferit, foarte mult.

Pentru început, trebuie să vă hotărâți ce fel de haine veți purta la evenimentul unde trebuie să ajungeți. Poate fi un eveniment office sau un eveniment de tip festiv. Sau puteți merge la cumpărături sau la facultate sau, pur și simplu, într-o vizită scurtă.

După ce ați stabilit cu ce vă veți îmbrăca, trebuie să alegeți încălțămintea adecvată. În funcție de aceasta, va fi asortată apoi și cureaua și geanta, bineînțeles. În principiu, aceasta este ordinea!

Dacă hainele sunt dintr-o singură culoare, există două opțiuni importante: fie alegeți încălțămintea, cureaua și geanta de o altă culoare care va realiza un contrast frumos, fie acestea pot fi de nuanțe apropiate sau chiar identice cu nuanțele hainelor dumneavoastră. Pentru ținutele de tip office, vă recomandăm încălțăminte, curele și genți de culoare neagră sau nuanțe de crem sau bej. Pentru o ținută sport, puteți opta pentru pantofi sport de tip adidas de culoare deschisă, curea albă și geantă tip rucsac modern.

Pentru evenimentele foarte importante, vă recomandăm contrastele puternice sau mai atenuate, care vă pot pune în evidență foarte bine forma corpului și personalitatea.

Pentru bărbați, există mai puține variante, este adevărat! De obicei, în cazul lor, vor fi asortate cu aceleași nuanțe atât pantofii cât și cureaua și geanta. Recomandăm doar culoarea negru și diferite nuanțe de maro.