Ce geci de piele se poartă acum?

Pentru sezonul acesta de toamnă – iarnă puteți opta fără probleme pentru gecile de piele. Sunt la modă! Stiliștii recomandă chiar și gecile din piele de culori neutre: crem, gri, negru și bej. Ca și model, sunt recomandate gecile din piele clasice, cu nituri decorative și cuie. Tot în topul preferințelor se află și gecile din piele cu broderii florale originale.

Mai sunt la modă gecile din piele întoarsă. Dacă aveți în garderobă o astfel de geaca pe care nu o mai purtați de mult timp, să nu renunțați deocamdată la ea. Toamna aceasta este în ton cu moda! Poate fi o geacă din piele întoarsă de lungime obișnuită, clasică sau poate fi o geacă foarte frumoasă scurtă, tip sacou sau blazer. Nuanțele recomandate sunt bej, maro sau crem.

De asemenea, în acest sezon ploios puteți purta și geci din piele întoarsă cu franjuri, stil country. La acestea merită să asortați botine sau ghete înalte de aceeași culoare sau asortate. Aspectul modei din acest sezon este destul de tineresc și non-conformist. Comod și simplu putem spune!

Nu numai gecile din piele sunt în top. Daca aveți alte preferințe optați fără probleme pentru geci stil Biker, geci Denim stilate, geci cu puf (mai potrivite pentru sezonul de iarnă!) și geci Parka.

Orice model de geacă poate fi asortat la pantaloni de stofă groși sau pot fi purtate chiar și fuste groase din materiale călduroase. Fulare, mănuși, genți mari, cizme, pantofi închiși sau ghete înalte sunt opțiunile pentru zilele mult mai răcoroase, de asemenea.