Dă-te cu puțin ruj și adună-te!


O femeie este cu adevărat fericită în momentul în care pe lângă treburile zilnice pe care le are de făcut, aduce un strop de culoare vieții ei prin lucruri mărunte care îi bucură sufletul: folosind parfumul care îi place, crema preferată, îmbrăcând o haină care îi vine bine sau poate chiar printr-un “moment de respiro” de la viața cotidiană în care se odihnește sau se relaxează într-o cadă plină cu apă caldă și uleiuri esențiale.

Cu siguranță, femeile sunt fericite și în momentul în care iubesc și sunt iubite, bineînțeles, doar că uneori acestea uită să se iubească și pe ele. Aduc un strop de culoare în viața fiecărui bărbat, gătesc cele mai bune mâncăruri, mențin casa curată, aduc și bani în casă, suportă durerile nașterii, au grijă de copii, iar laudele pentru toate aceste lucruri nu se grăbesc să apară, motiv pentru care unele ajung să fie epuizate psihic. 

Fiecare femeie în parte uită la un moment dat faptul că este stăpâna propriei sale vieți și că deși timpul îi este cel mai mare dușman, ar putea să se simtă bine măcar zece minute din zi, emanând energie pozitivă și făcând lucrurile care îi plac.

Așadar, voi prezenta câteva din lucrurile pe care orice femeie “epuizată” ar trebui să le facă pentru a se simți iubită și admirată:

1.Îmbracă haina care te face fericită

Femeile asociază mereu hainele cu dorințele și aspirațiile lor. Tuturor le place să fie atrăgătoare, însă unele uită “să se mai dichisească” pe motiv că nu se simt bine în pielea lor sau poate chiar pentru că petrec prea mult timp în casă.

Îmbracă haina care ți se potrivește cel mai bine, simte-te sexy și atrăgătoare, fii fericită!

2.Folosește parfumul preferat

Este bine de știut faptul că parfumul poate reprezenta “oglinda sufletului” și că este capabil să inducă o stare de bine celei care îl poartă. 

Chiar dacă ai avut o zi grea, nu ezita să folosești parfumul preferat pentru a redobândi puterea de seducție.

3.Aranjează-ți părul

Multe dintre femei nu își permit să meargă în fiecare zi la salon pentru a-și aranja părul, dar asta nu înseamnă că parul tău trebuie să fie unul plictisitor. Folosește accesorii de efect precum cleme, flori sau ornamente de bijuterii și dă-i o culoare părului tău. 

Un păr aranjat te va face mereu să te simți mai bine și mai frumoasă.

4.Relaxează-te într-o cadă cu apă caldă

Umple-ți baia cu apă caldă, aprinde câteva lumânări parfumate și folosește uleiuri esențiale, sare de baie, miere, petale de la flori sau ce crezi tu ca ar putea să te facă fericită și relaxată.

Pe lângă un efect antistres, vei putea obține și o piele extrem de fină, catifelată și plăcut parfumată.

5. Amintește-ți că nu ești “robot”

Chiar dacă nu stai prea bine cu timpul și mai ai o grămadă de lucruri de făcut, amintește-ți că ești și tu om și că sănătatea și odihna este cea mai importantă. 

Dacă simți că nu mai poți, nu te epuiza în așa fel încât să-ți pui sănătatea în pericol. Nu te va judeca nimeni dacă vei apăsa butonul de “off” și te vei odihni.

6.”Dă-te cu puțin ruj și adună-te!”

Principalul scop al machiajului este să le facă pe femei mai atractive, însă aceste produse de make-up pot să și  îmbunătățească într-un mod considerabil starea de spirit. Dă-te cu puțin rimel, aplică-ți pe buze rujul preferat și nu uita sfatul actriței Elizabeth Taylor: “Dă-te cu puțin ruj și adună-te!”

autor: Iulia Albei