ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN STICLUȚE MICI


 

Este bine de știut faptul că femeile sunt foarte diferite unele față de altele. Unele sunt mai scunde, altele mai înalte, unele femei sunt mai plinuțe, altele mai slabe, iar unele sunt mai fericite, altele mai triste. Chiar și preocupările lor poate să difere, astfel încât dacă o femeie are ca obiectiv general să arate cât mai bine, alta nu pune preț pe aspect, ci pe trăirile ei, experiențele pe care le are și modul în care își trăiește viața.


Chiar dacă sunt diferite, femeile caută mereu să se diferențieze unele de altele. Ele reușesc să facă asta fie purtând o haină care să le pună fizicul în valoare, fie prin rutina zilnică de îngrijire a tenului, fie prin vopsirea părului într-o culoare diferită, fie printr-un make-up mai îndrăzneț sau poate chiar cu ajutorul unui parfum.


Parfumul pe care îl poartă femeia, este accesoriul esențial al acesteia care o ajută mereu să nu fie uitată de către ceilalți pentru că, știm cu toții că o femeie este destul de dificil de uitat în momentul în care are un miros plăcut, chiar și de la distanță. Parfumul, de regulă, poate să aibă un miros diferit pe pielea fiecărei femei, motiv pentru care este foarte important să fim atente la ce fel de parfum alegem, dar și mai important să ne și placă. Este important să știm modul în care se alege un parfum, să cunoaștem faptul că parfumurile se testează pe încheietura de la mână și că nu se miros imediat după ce au fost pulverizate.



Se spune că, “esențele tari, se țin în sticluțe mici” , însă trebuie să cunoaștem și locul în care sunt ținute aceste sticluțe, ce miros au, dacă se încadrează sau nu în bugetul pe care îl avem, iar pentru toate aceste lucruri, hainepentrufete.ro vă vine în ajutor pentru a găsi parfumul perfect pentru voi, enumerând câteva parfumuri irezistibile și cu un raport bun calitate-preț :


1.SO FEVER her- ORIFLAME


Dacă ne raportăm atât la calitate, cât și la cantitate și preț, acesta este parfumul potrivit pentru tine. Pe langă faptul că este un parfum puternic și provocator care promite să “tachineze pielea” prin îmbinarea seducătoare a coacăzelor negre crocante, lemnului dulce de santal și a florii sălbatice de ghimbir, acesta este și un parfum sexy, care persistă foarte mult și pe care îl putem găsi în catalogul Oriflame la cantitatea de 50 de ml.


2.EXCLAMATION( Ex’Cla’-ma’tion)


Acesta este un parfum lansat de Sophia Grojsman în anul 1988 și este un parfum extrem de intens și floral, care deși are un preț decent, persistă foarte mult pe piele. Este acel tip de parfum pe care nu ai cum să-l uiți și pe care îți dorești mereu să-l ai în dulăpiorul cu parfumuri. Acesta poate fi găsit pe diferite site-uri, la un preț destul de mic și merită să fie cumpărat.


3. CHANEL - COCO MADEMOISELLE



Da, acesta este cu siguranță acel parfum pe care îl vei recumpăra de fiecare dată. Pe langă faptul că persistă ore întregi, zile sau chiar și după ce faci duș, este acel tip de parfum care îți poate oferi în fața celorlalți o poziție de femeie seducătoare.


Într-adevăr, acest parfum are un preț destul de ridicat, însă îl putem cumpăra de la diverse magazine de parfumuri din mall, iar prețul lui diferă în funcție de cantitate.


4.OLYMPEA(PACO RABANNE)



Dacă ne uităm doar la aspectul sticluței acestui parfum, ne putem da seama din start că este un parfum fin și elegant. Caracteristicile de bază ale acestuia sunt casmirul, chihlimbarul și lemnul de santal, care pot să ne ofere un miros plăcut de lungă durată.


5. CK IN2U FOR HER CALVIN KLEIN



Parfumul acesta este unul floral, cu un miros puternic și plăcut. Acesta are drept caracteristici de bază vanilia, cedrul roșu și ambra, fiind unul dintre parfumurile care merită să fie cumpărate și purtate.


Este destul de accesibil ca și preț, având o cantitate destul de mare (150 ml) și este tipul de parfum pe care orice femeie îndrăzneață ar trebui să-l folosească.


6. ETERNITY- CALVIN KLEIN



Acesta este declarat ca fiind un parfum “romantic” și floral și este tot din gama Calvin Klein. Este un parfum potrivit pentru femeile romantice, calme și pline de viață, care își doresc să aibă un miros îmbietor de flori. Parfumul chiar are în compoziția sa flori precum: lăcrămioare, iasomie, crini sau trandafiri și merită să fie cumpărat.

autor: Iulia Albei