Vârsta-impediment în vestimentație?!

Moda se poate schimba de la o zi la alta, ba chiar de la o oră la alta, iar aceasta poate însemna o adevărată bătaie de cap pentru femei, mai ales când acestea își doresc să fie mereu în trend”. Ceea ce mai poate însemna un impediment în garderoba femeii este vârsta, deoarece nu toate hainele pe care le deține de-a lungul timpului se potrivesc cu vârsta pe care o are, motiv pentru care fiecare femeie în parte ar trebui să-și schimbe și să-și înlocuiască hainele la un interval de cinci ani.

Toate femeile își doresc să arate bine, să se simtă frumoase și atrăgătoare și să fie apreciate de restul lumii, însă fiecare femeie ar trebui să fie atentă la hainele pe care le poartă și la felul în care își aranjează părul, astfel încât să nu dea impresia de “ exagerare în societate.

Bineînțeles că femeile se simt bine atunci când iasă cu fiica” afară și sunt confundate cu surorile lor, bineînțeles că își doresc să fie la modă și să nu își arate vârsta, însă există câteva reguli de urmat, pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos:

1.Scapă de fustele mulate și scurte pe care le purtai  “odinioară

Da, poate că ai un fizic de invidiat și arăți la fel ca la douăzeci de ani, dar niciodată nu vei da greș cu decența. O rochiță sau o fustă mai lungă cu o palmă sau poate chiar mai largă, nu te va face niciodată să fii “mai puțin sexy”.

2. Înlocuiește bluzele decoltate, cu unele mai puțin decoltate

Este minunat să purtăm bluze care să ne pună formele în evidență, însă există și alte variante de bluze în care ne putem simți frumoase și atrăgătoare. Cu o cămașă nu vei da niciodată greș, ba din contră, vei da senzația de “femeie office”.

3.Scapă de hainele foarte extravagante și “strălucitoare ” cu multe paiete și mult sclipici

Este extrem de dificil să renunțăm la hainele pe care le iubeam o dată, dar uneori trebuie să facem sacrificii pentru a nu fi judecate. Dacă porți haine mai simple, nu înseamnă că nu mai arăți bine sau că nu mai ești “ sexy”, înseamnă că ai ajuns la un nivel în care te cunoști sau te simți bine cu tine, iar hainele reprezintă doar un decor.

4. Scapă de pantofii cu un toc imens

Pantofii cu toc reprezintă cel mai important accesoriu din garderoba unei femei, însă o dată cu vârsta ar trebui să ne evaluăm și pantofii, astfel încât tocul acestora să fie unul mai potrivit nouă.

5.Ai grijă la ce coafură îți faci

Podoapa capilară a femeii, este cea care mereu va atrage atenția celor din jur, însă trebuie avut grijă la felul în care ne coafăm și cu ce culori ne vopsim, pentru a nu da senzația de un om care exagerează și încearcă din răsputeri să arate bine.


autor: Iulia Albei