CEASURILE SUNT LUMEA NOASTRA


Ceasul este mai mult decat un simplu accesoriu. La un interviu de angajare, de exemplu, ceasul poate transmite despre tine mesajul ca esti o persoana serioasa, punctuala si responsabila.

Watchshop.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de ceasuri originale din Romania. Infiintat in anul 2009, cu un numar limitat de produse, Watchshop a reusit intre timp sa adauge peste 100 de branduri cu peste 12.000 de produse active in portofoliul sau.

  • Regula clasică este aceea că ceasul trebuie purtat pe încheietura opusă mâinii dominante. Pentru că mulți oameni sunt dreptaci, a existat mitul că acest accesoriu trebuie ținut pe stânga. De fapt, ceasul se pune acolo unde este cel mai confortabil.

  • Alege să porți un ceas potrivit ca mărime și un design finuț. Ceasurile prea încărcate cu pietre spun că ai nevoie de atenție. Încerci să atragi atenția cu un ceas auriu cu prea multe pietre.

  • Uneori nu mai dorim să ținem cont de reguli. Însă ele au fost făcute de oameni cu experiență. Așa că e bine să le respectăm. Un ceas trebuie să fie în armonie cu ținuta. Trebuie să ținem cont și de modă, însă să luăm doar partea bună.


Parerea mea proprie despre ceasuri este urmatoarea:
"Poti cumpara cel mai scump ceas,tot nu iti va da mai mult timp,, .Stim cu toti acest lucru!‎

Orice om isi cumpara ce vrea si ce crede ca i se potriveste mai mult,nu trebuie sa luam in consideratie toate parerile ce zic altii,sau sa judecam oamenii.

Ca exemplu eu nu imi cumpar foarte multe ceasuri si nu sunt deloc obsedata dupa ele dar imi place foarte mult sa le am la mine. Ceasurile Watchshop.ro ma atrag foarte mult, sunt foarte perfecte deoarece se gasesc intr-o gama variata si pentru stilul abordat fie elegant sau casual - si se mai gasesc la preturi foarte decente.Acum un an am dat comanda de un ceas de pe Watchshop.ro,si sunt foarte incintata de el,pot spune ca se asorteaza cu toate tinutele mele,si a fost la oferta.

Imi face o mare placere stiind ca unii oameni folosesc acest accesoriu,datorita ceasurilor oamenii isi controleaza timpul.



Cind am facut comanda am decis sa imi iau un Ceas Sekonda Argintiu,se asorteaza foarte bine cu tinutele ,si din toate tipurile de ceasuri pot spune ca acest ceas ma atras cel mai mult, avea si o culoare faina .Cel mai bun acccesoriu este ceasul de mina,deoarece te tine mereu la curent cu ora exacta.

Citeva luni in urma am avut un eveniment, la care am luat o tinuta foarte eleganta si desigur ca am pus si acest ceas pe mina.

Parerea mea e ca cel mai bun cadou care poti sa faci oricarei persoane este ceasul, pentru ca acest accesoriu poate sa iti transmita cit de mult iubesti sau respecti o persoana. Nu trebuie sa facem cadouri scumpe, conteaza gestul pe care il facem.

Recomand cu toata increderea acest tip de accsesoriu.