Cum sa arati bine pe timp de iarna!

 

Vine frigul? Nu știi cu ce să te îmbraci? vrei să arăți bine dar fără să îngheți? Pe Fashion Days avem o gama de produse special pentru tine,care te va face să iubești iarna.

Vremea rece și-a intrat oficial in drepturi, iar odată cu ea apar inevitabil și schimbările in garderoba noastră. Însă, pentru unele femei asta poate însemna o reală provocare.Vă recomandăm de pe site-ul nostru cele mai perfecte articole vestimentare pentru această perioadă.

 Paltonul perfect pentru iarnă, care te va face să te simți ca un fulg de nea.

 Paltonul lung BOSS de culoare albă ca zăpada de stil casual cu imprimeul uni și materialul de lână și poliamida te va face să te integrezi perfect cu vremea de afară. Gulerul cu revere decupate,manecile lungi de tip mansete și cu două buzunare pe partea din față a paltonului,acesta mai cuprinde un slit pe partea din spate și două rânduri de nasturi in fata, cu care te vei simți tu și în largul tău.


Compoziția paltonului cuprinde in exterior 59% lana alpaca, 31% lana virgina, 10% poliamida , iar căptușeala cuprinde 54% viscoza, 43% poliamida, 3% elastan.

Acest articol scoate la iveală feminitatea din tine și poți să-l porți la orice fel de ocazie.

Cu ce pot să-l asortez?

Bună întrebare…Paltonul merge deosebit de bine cu multe obiecte vestimentare ca de exemplu:pulovere de nuanțe deschise alb,crem,bej etc,cu o pereche de jeansi de blug sau din piele,cu fuste elegante și cu o helanca etc., dar eu am ales dintre sutele de produse această rochie-pulover cu maneca lunga și cu aspect striat de la JDY de aceeași culoare ca și paltonul,cu materialul tricot,cu croiala cambrata ,lungimea scurtă și cu decolteu la baza gâtului care se potrivește îmbină perfect cu celălalt articol. Aceasta rochie se găsește in mai multe culori:pe negru și pe verde militar.


Desigur ca pentru acest outfit minunat, ne lipsesc doar botinele perfecte pentru acest anotimp și geanta care trebuie neapărat sa fie inclusa și ea. Botinele GUESS cu toc din piele naturală de tip stiletto,de culoare crem și cu vârful ascuțit.Acest produs se mai regăsește și pe negru . Și cu geanta din piele ecologică cu bareta de umar Clara de culoare alb fildes.


Să nu uităm de accesoriile specifice acestui anotimp rece. Fularul Mango din amestec de lana cu franjuri Green,de culoare alb fildes cu material de poliester, lana, sustenabil. Acest fular se poate găsi in diverse culori ca de exemplu albastru lavanda și lila. se potrivește îmbină perfect cu protecțiile de urechi cu ramă ajustabilă  de culoare crem Barts 


RECOMAND!


Așadar recomand acest palton și celelalte piese vestimentare care vă fac sa treceți prin iarnă cu încredere de sine și curaj ,îl recomand  nu doar pentru textura,calitatea ,brandul acestuia ci și pentru încrederea pe care o simțiți cand îl purtati.Nu uitați sa va uitati pe site pentru reduceri de ultima ora. Începe Iarna cu încredere și stil.