Experiențele cu parfumul Versace Bright Crystal

 


ParfumulVersace Bright Crystal este un parfum florat fructat de damă.

Acesta este un parfum nou , lansat în 2013. Creatorul este Alberto Morillas.

Designul este păstrat în mare parte , sticla fiind de culoare mai închisă , iar cutia împodobită cu ornamente alb-gri. Imaginea acestui parfum este Candice Swanepoel.

Designerul Gianni Versace s-a născut la data de 2 decembrie 1946 în orașul Reggio di Calabria , în sudul Italiei. La vârsta de 18 ani s-a angajat ca vânzător la magazinul de haine al mamei sale Francesca. La vârsta de 22 de ani Versace a început să creeze haine. Un creator de haine local l-a angajat să creeze o colecție ce a fost vândută în magazinul Francescai Versace. Drept rezultat , el a ajuns cunoscut în Milan , centru modei italice , și în scurt timp a primit un post de designer pentru creatorul de haine Florentine Flowers. În 1974 a creat și a dezvoltat propria sa linie de modă – Complice. Succesul acelei linii avea să îl ducă pe Versace să creeze în viitor vestimentație inovatoare , parfumuri și accesorii. Lansarea primului său parfum a avot loc în 1992 cu Gianni Versace. Alte parfumuri lansate sub numele lui Versace includ – Versus for Men cologne (în anii 1990) , Blonde (în 1995) , The Dreamer (ultimul parfum lansat în timpul vieții lui Gianni) , Versace Man (în 2003), Glam și Crystal Noir (un blockbuster al industriei parfumurilor , în 2004). Parfumurile Versace Man Eau Fraiche și Bright Crystal au fost lansate în 2005.În 2007 compania a lansat Versace By Versace. El a unit lumea modei cu cea a divertismentului. Showurile sale erau evenimente importante ale culturii pop. Versace s-a inspirat din viața contemporană a străzii și din filme , precum și din artă și istorie. Deși se lupta cu cancerul , celcare i-a luat viața a fost un criminal în serie , Andrew Cunanan , pe data de 15 iulie 1997. Cunanan l-a împușcat pe Versace în plina zi , în fața casei sale din Miami Beach , Florida.



Eu am ales acest parfum , deoarece l-am primit cadou de ziua mea și mi-a plăcut foarte mult mirosul acestuia.

O experiență frumoasă cu acest parfum a fost că într-o zi , ieșind cu două prietene de ale mele afară Ana și Ariana , m-am dat cu acest parfum , iar Ana m-a întrebat cum se numește parfumul și eu i-am că se numește Versace Bright Crystal Absolu , apoi ea m-a întrebat de unde l-am luat și i-am zis că l-am primit cadou , dar cred că se poate găsi și pe net. A doua zi ne-am întâlnit din nou și simțeam , de la Ana, fata care m-a întrebat în ziua trecută cu ce parfum m-am dat , un miros destul de cunoscut , un miros cu accente proaspete și intense , de fructe citrice de yuzu , completate de un acord înghețat și de tonuri zemoase de rodie. Esențele saturate pe care le simțeam erau de bujori și de magnolie și sunt echilibrate de finețea florilor de lotus. Baza caldă era compusă din note lemnoase , cu mosc catifelat și profunzimea de miere a ambrei. Atunci mi-am dat seama că era fix parfumul cu care mă dădeam eu și că Ana l-a cumpărat deja de pe net și se dădu-se cu el. Am întrebat-o dacă chiar atât de mu,t îi plăcea acel parfum și mi-a zis că crede că s-ar da cu el în fiecare zi de acum înainte. Asta a și făcut , în fiecare zi când ne întâlneam venind de la ea acel miros frumos de la parfumul de care i-am zis , parfumul ei preferat.

O altă experiență absolut drăguță cu acest parfum a fost că într-o zi cunoscusem o fată pe nume Teodora care avea o colecție cu foarte multe parfumuri și într-o zi m-a invitat la ea acasă ca să îmi arate colecția ei. Aceasta avea în colecția ei peste 30 de parfumuri de fiecare feluri și fiecare tip de parfum îl avea de două ori . Uitându-mă printre parfumurile pe care le avea , am zărit un parfum destul de cunoscut și nu mi-am dat seama prima dată de unde îl știu , apoi realizasem că era odată unul dintre parfumurile mele preferate , doar că acum nu mă mai prea dădeam cu el , mă dădeam cu el. Observând că mă uit foarte mult la acel parfum , Teodora mi-a făcut un cadou și mi-a oferit cele două parfumuri de tipul acel , spunându-mi că ea nu le mai prea folosește pe acelea și că le pot lua eu pe gratis. I-am mulțumit enormde mult și am luat-o în brațe.

Datorită acestor experiențe și detalii despre acest parfum ți-aș recomanda măcar o dată să îți cumperi un parfum Versace Bright Crystal Absolu , deoarece s-ar putea să ai o surpriză și să îți placă enorm de mult acest parfum , dar poți trăi și experiențe asemănătoare cu cele pe care le-am trăi eu cu acest parfum.