DIOR Miss Dior

1947, Miss Dior s-a nascut dintr-un impuls neabatut de a readuce farmecul în viața femeilor și de a le face sa aprecieze din nou culorile vibrante ale dragostei. După o perioada, acest parfum era sinonim pentru Christian Dior cu fericirea regasita, cu poezia și armonia. Miss Dior intriga, entuziasmeaza si ne invita sa ne bucurăm de dragoste și de toata frumusetea lumii.Caracterul sau reprezinta o sursa de inspiratie, iar noul parfum Miss Dior, ca un ecou, este asemeni unui „millefiori” olfactiv.

 Peste o inima catifelată și delicios de onctuoasa domnește Trandafirul centifolia, cu notele sale dulci ca mierea.Trandafirul este brodat cu note proaspete de Lacramioara, cu un acord de Bujor cu aromă de caisa, precum și cu note pudrate de Iris. Miss Dior se construiește, astfel, în jurul unui buchet elegant și uimitor cu nenumărate flori în culori infinite.Parfumul Miss Dior Eau de Parfum, este decorat cu o nouă funda textila cativa centimetri de lux pur invelesc gâtul flaconului. 

Noul Miss Dior Eau de Parfum arborează acum o funda haute couture vibrantă,cu o varietate de flori cu adevărat unică. La baza flaconului, motivul emblematic „picior de cocos” este gravat în sticlă. Este unul din parfumurile ce te face sa te indragostesti instant de mirosul sau dulce,o asemănare puternica precum prima ta dragoste ce te face sa nu mai te poti gandi la nimic pana cand nu erai alături de persoana ta draga,sau precum prima gura de cafea într-o dimineata obositoare.

Are un caracter puternic ce reprezinta o sursa de inspirație în ziua de astăzi pentru femei,un parfum ce iti confera în totalitate toata increderea-n sine de care ai nevoie zi de zi cu mirosul sau persistent.


Chiar din propria mea experienta în zilele în care doream sa mă simt cu adevărat specială și să mă apreciez mai tare foloseam parfumul Miss Dior pentru o completa reușit,fiind un miros placut de toata lumea indiferent de varsta,un parfum ce te face sa ajungi sa fi atras nu doar de el ci și de persoana pe care-l poarta avand o putere unică.Este parfumul ce-ti da senzația ca te-ai afla în mijlocul unui câmp plin de florile tale preferate,ce-ti aduce cu usurinta zambetul pe buze,sau precum zilele însorite de primăvară.Un cadou ideal pentru orice adolescentă sau femeie careia mereu ia plăcut sa se simta precum cea mai frumoasă,gingașă și speciala floare.Unicul ce te face sa îl vrei, încă de când îl vezi,datorită ambalajului sau elegant ce-ți oferă certitudinea ca este un parfum genial.. 

Astfel creatorul de moda Christian Dior nu a dorit sa isi faca simtita prezenta prin hainele sale ci și prin mireasma.El afland ca doar cu ajutorul femeilor va atinge cota sa cea mai înaltă de succes a dorit sa profite la maxim de ea.Iubind femeile acesta dorea ca si ele sa se iubeasca la randul lor.Si cum altcumva?Dacă nu cu ajutorul unui parfum dulce precum cel Miss Dior.