PRODUSE CALITATIVE - MANICHIURI REZISTENTE

Nails-Up este unul dintre multele siteuri distribuitoare de produse de unghii si cosmetica din Romania. Se face remarcat prin gama variata de produse care sta la dispozitia clientilor, dar si prin modul in care este organizat, in format electronic, astfel incat utilizatorilor sa le fie mai usor sa gaseasca ceea ce cauta.

-Jelly Manifest White- este un gel de unghii creat de firma Allepaznokcie, distribuit si de site ul Nails-Up. Dupa cum spune si numele produsului, "Jelly,, , acesta este un gel de tip "jeleu,,(adica nu curge), potrivit petru crearea unei extensii din gel si pentru intarirea unghiei.

Caracteristici:

- Culoare: alb de tip laptos,translucid,cu o acoperirede70%

- Este un gel 3 in 1,ceea ce insemna ca nu are nevoie de aplicarea unei baze pentru a conferi rezistenta si este potrivit si pentru construirea extensiei si crearea apexului.

- Cu folosirea corecta a produselor de pregatire, acesta ofera aderenta maxima cu placa unghiala,fara a produce efectul de "lifting"

- Tara de origine USA

Mod de utilizare:

Pregatirea  unghiei  naturale;

- cu o pila de granulatie100/180 matuim suprafata unghiei,luandu-i luciul

- cu un servetel imbibat in cleaner sau alcool(ex:spirt),degresam placa unghiala

- cu o forfecuta sau un cleste special,taiam cuticula, avand grija sa nu cauzam leziuni

Aplicarea  solutiilor  de pregatir e;

- Aplicam primer-ul cu sau fara acid, in functie de tipul placii unghiale

- in cazul acestui gel, 3 in 1, aplicam o cantitate mica de gel,intr-un strat pensulat, pe intreaga suprafata a unghiei si uscam in lampa UV/LED48Wcirca 60 de secunde. Acesta reprezinta stratul de baza

- dupa procesul de polimelizare, fixam sablonul si creeam extensia 

- realizam apexul iar apoi sigilam cu Top Coat

Avantajele si dezavantajele folosirii acestui produs:

Avantaje:

- Consistenta gelului permite lucrarea mai multor unghii simultan

- Este, din punct de vedere financiar, o varianta mai economa

- In domeniul manichiurii,in acest an , se folosesc tot mai multe combinatii indraznete, care atrag priviri; asadar datorita culorii gelului,acesta poate fi amestecat cu pigmenti, sclipiciuri si cantiati mici de oja semipermanenta pentru a obtine nuantele dorite, potrivite gustului nostru. Daca realizam acest amestec, trebuie sa ne asumam faptul ca, consistenta gelului se va schimba, in functie de cantitatile de produse cu care a fost combinat.

Dezavantaje :

- Fiind un gel cu vascozitate ridicata,face imposibila realizarea tehnicii fara pilire

Sfaturi

- pentru matuirea suprafetei unghiei, se foloseste partea cea mai fina a pilei, sau, dupa preferinta un buffer

- este foarte important sa nu avemp articule de praf pe unghie si cuticula sa fie foarte bine stilizata(curatata,fara imperfectiuni); in caz contrar, se va produce efectul de "lifting"

- primer-ul se aplica doar pe unghie, acesta nu are voie sa atinga faldurile laterale sau cuticula

- baza se aplica intr-un strat foarte subtire, aproape insesizabil

- in caz ca am cauzat vreo leziune,este foarte important sa oprim sangerarea cu un produs special,iar apoi putem parcurge restul etapelor manichiurii

- daca esti incepator,se recomanda lucrarea pe rand la fiecare deget pentru a nu exista riscul ca gelul sa"curga in cuticula"

- dupa crearea extensiei din gel,o putem pili pentru a-i da forma,dar,trebuie sa avem grija deoarece este  foarte firava si se poate rupe

- gelul se poate aplica in mai multe straturi suprapuse

Efectulde"lifting"inseamna dezlipirea materialului mecanic de pe placa unghiala. Acest fapt prezinta mai multe cauze,cum ar fi: pilirea in exces a placii unghiale, atingerea cuticulei cu produsele de pregatire, nerespectarea etapelor de lucru etc.

nota:

Daca esti la inceputul unei cariere in domeniul acesta, nu trebuie sa treci neobservat  gelul 3 in 1 . Acesta este un gel destinat incepatorilor si avansatilor.


Gelul "Jelly Manifest White"de la Allepaznokcie ne ofera sansa de a avea o manichiura calitativa, un timp de lucru mai scurt si crearea propriilor noastre nuante favorite.

autor: Adriana Gherman