CelebriTime Magazine a aniversat prima editie print a revistei

 

CelebriTime Magazine a aniversat prima editie print a revistei printr-un eveniment care a reunit nume mari din peisajul media din Romania .

Miercuri, 18 octombrie, Daniela Sala Fofiu si-a celebrat prima editie a revistei sale CelebriTime Magazine. In cadrul evenimentului de lansare a revistei au putut fi rasfoite paginile editiei de octombrie a revistei CelebriTime Magazine.  Evenimentul a reunit o multime de vedete printre care amintim Alina Sorescu, Mirela Vescan, Cera Mihailescu, Andreea Fratila, Florin Burescu, Dinu Maxer, Madalina Ghileschi, Ana Maria Ducuță, Sorin Marcus, Stelian Milu, Gheorghe Mustata, etc. 




În cadrul evenimentului mai multi artisti din Romania au cantat si au intretinut atmosfera, iar organizatoarea, Daniela Sala Fofiu si-a celebrat ziua de nastere alaturi de toti prietenii ei care i-au fost alaturi la evenimentul de lansare al revistei sale. Florin Burescu si Andreea Frățilă au fost prezentatorii evenimentului.
Alina Sorescu este diva de pe coperta lunii octombrie a revistei CelebriTime Magazine. Artista a avut o aparitie de vis la evenimentul de lansare al revistei, fiind imbracata intr-o creatie semnata Cera Mihailescu. 


,,Celebritime Magazine este o revista generalista realizata din dorinta de a oferi informatie de calitate cititorilor nostri.  Revista are si un site in care cele mai actuale stiri vor fi puse in prim plan si aduse in cel mai scurt timp in atentia dumneavoastra",  - Declara Daniela Sala, ownerul revistei.




Despre revista
CelebriTime Magazine este o revista generalista la nivel national care are aparitie lunara si se gaseste atat print cat si online. De asemenea pe site-ul revistei www.celebritimemagazine.ro pot fi citite zilnic cele mai actuale stiri din toate domeniile, oferind informații actuale pentru publicul larg.







Partenerii evenimentului: Canoleria, Kind Delight, Ama Pigment, Aristocrat Events Hall, Atelierele Ilbah, Sofia Eleni Beauty Center, L&A Lavi Events, Do Event Romania, Fashionista TV, Cera Mihailescu, Events&PR by Cristina Manea, Mirela Vescan, Trends by Adina Buzatu, Blue19 by Cris, Panouri florale Cristina Mihelle, Semico Gourmet Pastry, Gabriel Eftime Foto.