Idei in make up si parfumuri pentru seara de Revelion

Pentru ca se apropie 2015, iata cateva idei prin care v-ati putea pune in valoare atat aspectul prin make up cat si atitudinea prin parfumurile recomandate.
Trecerea  dintre  ani  reprezinta  pentru multe  dintre  doamne  si  domnisoare ocazia perfecta de a-si etala  ultima  tinuta  achizitionata, sub masca  unui  machiaj  impecabil, care sa atraga privirile, care sa le arate mai tinere si mai frumoase .

Pentru  noaptea de  Revelion 2015, putem  opta  si  pentru  un  machiaj  seducator si strident de ce nu, fiind seara dintre ani, care nu poate  fi dat  decat de un ten perfect pentru care recomand produsele Pudra compacta Rimmel Stay Matte 005 Silky Beige pentru un ten cu aspect bronzant, pentru tenurile mai deschise, Pudra compacta Rimmel Stay Matte 003 Peach Glow si Pudra compacta Rimmel Stay Matte 002 Pink Blossom iar pentru cine doreste un ten cu aspect cat mai natural, Pudra compacta Rimmel Stay Matte 001 Transparent si pentru acoperirea cearcanelor Corector Astor Coverstick 002. Nu poate sa lipseasca  eyeliner-ul, pentru acesta este indicata utilizarea unui eyeliner fluid care se aplica din exterior spre interior, dunga fiind mai groasa si ascendenta spre exterior sau fardul negru Fard de pleoape Rimmel Mono GlamEyes Jet Black 214 si buzele rosii au fost si vor ramane pentru mult timp in trend, iar acest look sexy si seducator pune in valoare atuurile fizice ale femeii, aceasta nu va trece neobservata , pentru care recomand Ruj de buze Astor Soft Sensation Vitamins & Colagen 060 Iconic Red sau  Ruj de buze Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 003.

Pentru doamnele si domnisoarele care adopta stilul natural. 

Vom aplica un primer pentru ten, apoi cu un buretel uniformizam  toata suprafata fetei cu un fond de ten. Aplicam o pudra pulbere  pentru fixarea  fondului de ten. Sprancenele se contureaza intr-o nuanta mai deschisa decat nuanta parului. Pentru un efect de marire al ochilor trasam un fard maro deschis. In coltul intern al ochilor vom  folosi un fard intr-o nuanta deschisa pentru iluminarea si marirea ochilor. In continuare vom trasa un contur la baza genelor superioare de la jumatate catre exterior cu un fard maro, sau nuante pamantii.  Aplicam gene false, recomand CupioLash Namibia, CupioLash Amazon sau CupioLash Night .

Pentru ca o femeie  sa se faca dea dreptul remarcata nu trebuie sa lipseasca parfumul.
Recomand de la Calvin Klein pentru cele care opteaza la un miros floral
Apa de toaleta CK In2U euphoria
Apa de toaleta Euphoria Blossom
Apa de parfum Eternity 25th Anniversary Edition
Daca doriti un parfum dulce, Apa de parfum Fame Lady Gaga iar pentru un miros fresh Apa de parfum Body Burberry.

autor : Madalina Jurchis

Toate produsele  mentionate in articol le puteti gasi apasand pe una din imaginile de mai jos cu pret si descriere completa despre fiecare :