Femeia de care el are nevoie

Fii femeia de care un barbat are nevoie, intr-un final, dintre noi si ei, noi suntem rolul principal, de la noi pornesc majoritatea lucrurilor, pentru ca orice femeie poate fi atat buna, cat si rea, ceea ce dezolta mai mult tine de propria vointa.  Femeia poate duce un barbat de la agonie la extaz usor, stim sa mentinem nivelul adrenalinei ridicat, pentru ca suntem imprevizibile, dar putem oferii si siguranta emotionala si stabilitate.Se stie faptul ca fiecare barbat are preferinte la capitolul acesta, blonda, bruneta, ochi albastrii sau caprui, sa nu uitam ca si cealalta parte a femeii castiga teren, aspectul, igrijirea si atitudinea'.

Barbatii ar trebui sa stie despre faptul ca o femeie in adevaratul sens al cuvantului nu se va simti flatata la complimentele badarane, o femeie vrea sa auda ''te apreciez pentru cine esti, nu pentru corpul tau''.
O femeie se va aranja in primul rand pentru respectul de sine, aceasta este o viitoare doamna de succes.
De ce o femeie puternică își găsește greu jumătatea? Pentru că sunt puțini bărbații care să înțeleagă și mai ales care să accepte egalitatea mai mult decat doar in vorbe, în care fiecare să aibă dreptul de 50% in orice. Bărbatul este obișnuit să domine, să simtă puterea, să dețină controlul, iar o femeie puternica, in conditiile acestea va ramane singura.

Puțini sunt bărbații care să accepte ca femeia să facă mai mulți bani, sa fie superioara lui atat financiar cat si social, aceasta femeie stie ca poate fi independenta, ca a obtinut tot ce are prin propriile eforturi si ca inca mai continua sa lupte pentru visul ei, neasteptand ajutor.
Femeia e frumoasa atunci cand e gratioasa si demna, blanda si iubitoare, eleganta in fiecare gest, darnica si plina de bogatii care nu se pot cumpara: bunatate si caldura, zambet si gingasie.
Deci nu uita sa fii frumoasa !

autor: Madalina J.