Femeia

Femeia. Un cuvânt care inspira atât de multe gânduri, sensibilitate dar si putere, puterea de a fi femeie.  Dacă plângi nu înseamnă că nu eşti puternica, lacrimile sunt descărcări  ale emoţiilor. A plânge nu e o slăbiciune, e o dovadă simplă de iubire.  Plângem când se nasc copiii, când realizam ceva ce ne părea imposibil, plângem când moare un om drag, când suntem părăsite, dezamăgite. Ea era considerată inferioară bărbatului, ceea ce este un lucru greșit. Îmi spun mereu că o femeie nu e făcută să fie altfel decât sensibilă. Suntem femei şi suntem puternice, mai ales atunci când suntem sensibile.

Multe dintre femeile din zilele noastre  au dat dovada uitării ce defineste acest cuvant prin fapte si gesturi.
Eleganta si rafinamentul unei femei se observa in privirea si in gesturile ei. Gandirea eleganta si rafinamentul alegerilor sunt calitati care fac diferenta dintre o femeie aparent banala si una adevarata.
O femeie nu trebuie sa isi uite finetea, atitudinea si impresia asupra atitudinii este aspectul, îngrijirea, parfumul ce o femeie il poarta si se face atat simțita cat si remarcata


Ea este cea care, tine cont de copii si se induioseaza cand vede pe cineva aflat in suferinta, este pionul pe care se sprijina barbatul si fara care acesta nu ar putea avea aceeasi existența.
Învata sa stralucesti  si sa dai strălucire locurilor in care mergi si persoanelor in compania cărora te afli si cu siguranta nu vei ramane neremarcata.
autor: Madalina J.