Cum a fost la editia VI a a Festivalului Designerilor din Romania


Evenimentul a reunit nume din industria modei precum: Cristina Spatar, Anda Manescu, Simona Iacob, Denisa Bita, Florin Burescu, Daniela Sala, Natelier de productie si Izabela Mandoiu. 
In cadrul evenimentului au intretinut atmosfera cu frumoasele lor melodii artisti precum: Roxana Nemes, Maria Constantin, Mircea Eremia, Roson Music Band. 


Evenimentul a fost prezentat de artistul Mircea Eremia si organizatoarea evenimentului, Daniela Sala.
Designerul Florin Burescu si-a prezentat cea mai noua colectie pe celebra melodie ,,Cine iubeste si lasa’’ cantata de catre celebra artista Maria Constantin. 

Designerul Daniela Sala si-a prezentat in premiera un preambul al colectiei sale intitulate ,,DS Woman TV by Daniela Sala’’ pe ritmurile melodiei ,,Cardio’’ interpretate de catre celebrul artist Mircea Eremia. 

Designerul Anda Manescu ne-a adus in premiera o colectie de costume populare reconditionate din zona Prahova, acestea fiind vechi de peste 100 de ani, dar si o colectie de ii din perioada actuala.
Designerul Simona Iacob si-a prezentat in premiera cea mai noua colectie de rochii de seara in cadrul festivalului.

Designerul Denisa Bita si-a facut debutul in lumea modei in cadrul acestui festival cu o colectie impresionanta de rochii de seara. 
Designerul Izabela Mandoiu ne-a adus in atentia noastra colectia ,,CentenarIA’’, cu care a impresionat publicul. 

Designerul Cristina Spatar a participat pentru prima data in cadrul unui festival de moda si ne-a adus in premiera colectia sa intitulata ,,Charis’’ by Cristina Spatar.
Natelier de productie a adus in atentia publicului tinute casual, geci din denim accesorizate manual. Aceste tinute sunt prezente in clipurile multor artisti.