Sfaturi pentru o manichiură perfecta

 



Multe femei își îngrijesc unghiile și doresc în mod constant o manichiură perfectă, care să dureze cât mai mult posibil. Iată câteva sfaturi despre cum să obții manichiura perfectă pentru tine. Potrivește culoarea ojei cu tonul pielii tale.
Dacă vrei să faci manichiura perfectă, merită să ții cont de culoarea pielii atunci când alegi un lac. Dacă ai pielea palidă și deschisă, alege nuanțe de roz, violet, roșu cireș sau fuchsia. Pentru tonuri de piele mai închisă, sunt potrivite bej, alb sau coral. Manichiura franțuzească este mereu la modă. Pentru ca manichiura să fie perfecta, poți alege o manichiură clasică franțuzească. Acest tip de manichiură este potrivit în orice situație. 

Un alt avantaj incontestabil al manichiurii franțuzești este că face vizual unghiile să pară mai lungi.  Gelul sau șelacul pot prelungi viața manichiurii. Dacă ai un stil de viață activ sau unghiile tale, de exemplu, sunt expuse în mod constant la stres mecanic datorită hobby-ului tale, utilizează gel pentru manichiurăGelul te va ajuta să-ți menții manichiura perfectă timp de 2-3 săptămâni. 


Tehnologia aplicării gelului necesită utilizarea unei lampe speciale pentru uscare. O astfel de manichiură poate fi făcută și la salon de către o manichiuristă profesionistă, care va selecta culoarea lacului care ți se potrivește cel mai bine pentru ca manichiura ta să fie perfectăAlege forma corectă a unghiilor.
Forma ovală a unghiilor este perfectă pentru toată lumea și este considerată universală. Dacă vrei să ai o manichiură perfectă, alege o formă rotundă a unghiilor. Unghiile pătrate arată cel mai bine pe degetele de la picioare, iar forma ascuțită a unghiilor, va face vizual ca degetele să pară mai mari.