Moda in marile orase ale lumii

 

Paris, Londra, Milano, Moscova, Roma, New York! Moda propune întotdeauna noi provocări peste tot în lume. Casele mari de modă ne surprind în mod foarte plăcut și în această toamnă cu tot felul de lucruri interesante.

Despre săptămâna modei Haute Couture de la Paris, ce putem spune? Aceasta a avut loc în perioada 5-8 iulie 2021. Cele mai mari case de modă din lume și-au expus colecțiile pentru sezonul de toamnă-iarnă 2021-2022. Spectacol, ingeniozitate, culori, eleganță, la superlativ!

Totul a început în anul 1945. Atunci cele mai mari case de modă Chanel, Christian Dior, Schiaparelli și Givenchy au fost invitate să prezinte colecții de Haut Couture. De atunci, în fiecare an, cei mai importanți creatori de modă lansează adevărate provocări. Anul acesta am remarcat paltoane din tweed stropite cu pete de vopsea, fuste pline cu pene brodate, voaluri cu paiete în nuanțe de gri-roz. Aceasta a fost prezentarea casei de modă Chanel!

Casa de modă Dior a prezentat multe piese vestimentare cu broderii spectaculoase. Culori neutre, tot în nuanțe de gri!

Un alt creator de top, Balenciaga, a creat o colecție dominată de simplitate. Rochiile de seară au fost inspirate din moda anilor 1950, croiala supradimensionată și pălării foarte extravagante cu boruri mari, incredibil de moderne.


Ce linii trebuie să urmărim noi pentru acest sezon?

Dacă vă place să fiți în ton cu moda, atunci va trebui să rețineți hainele care se vor purta în această toamnă. Este vorba în primul rând despre paltoane, jachete, fuste sau rochii tip...cuvertură.