Tendintele in moda pentru acest sezon

 

Gențile vor trebui să fie rotunde în aceast sezon. Pot fi realizate din piele naturală sau ecologică, împletite sau simple, nu contează.

Nu ezitați să purtați bluze sau fuste peste pantaloni. Este la modă și va fi și foarte călduros. Pantofii pot fi roșii și pot fi purtate și haine din catifea adunată. Poncho revine în forța in acest sezon. Cei care îl admiră pot fi bucuroși. Mai mult ca sigur că magazinele ne vor oferi o colecție interesantă și amplă.

Culoarea verde deschis și luminos se poartă la final de an, la fel ca în sezonul de primăvară. Putem adăuga și culorile neutre. Fustele pot fi scurte și paltoanele pot fi confecționate din piele. Mai rețineți jambierele imprimate și cizmele metalice.

Acestea sunt cele mai importante noutăți și recomandări pentru persoanele care doresc să fie în ton cumoda anului 2021-2022. Toate hainele trebuie alese în așa fel încât să ne simțim comod și perfect în centrul atenției.


Vă recomandăm croieli mai interesante și haine cu mai multă personalitate. Aceste mici detalii vor fi foarte repede remarcate . Hainele frumoase sunt pe placul tuturor, în adevăratul sens al cuvântului!

Dacă doriți ... altfel de haine  pentru sezonul de toamnă -iarnă 2021-2022, cu mai multă personalitate, calitate excelentă și materiale complet naturale, nu ocoliți oferta magazinului ANSWEAR. Pe site veți găsi toate produsele pe care le cauti multe dintre ele si la oferta..